Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 31 évesen szűz vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 31 évesen szűz vagyok és nem tudtam komoly kapcsolatot kialakítani részben indokolatlan önbizalom hiány miatt milyen tanácsaitok lennétek?

Figyelt kérdés

Kapcsolatkezdeményeim voltak de valahogy nem hittem benne hogy bármelyiküknél is lett volna igazán esélyem volt idő amikor elhittem de ahogy telt az idő és előre kellett volna lépnem a kapcsolatban nem sikerült.

Talán tényleg előnytelenebb a külsőm és talán a belsőm is fejlesztésre szorul.

Én már nagyon régen szerettem volna kialakítani komoly kapcsolatot de valahogy nem megy.

Nyilván hátrátató tényező volt az egzisztenciális zsákutca is amiben voltam. Kevés barátom volt kevés alkalommal vettem rá magam a szociális életre részben ez is az önbizalom hiány miatt volt. Egy pár kudarc után kitaláltam hogy nem nézek ki elég jól ahhoz hogy sikeres legyek egy lánynál.

Diplomát végeztem 2 éve kijöttem Ausztriába és tanulom a nyelvet. Próbálok tervezgetni gyűjtögetni az is lehet kint maradok a nyelvtanulás ami most nagy feladat.

2019. jan. 14. 18:52
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Igen igazad lehet köszönöm szépen a tanácsot, dolgozok ezen.:)
2019. jan. 19. 21:54
 22/22 he84 ***** válasza:
Oké.
2019. jan. 21. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!