Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 31 évesen szűz vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 31 évesen szűz vagyok és nem tudtam komoly kapcsolatot kialakítani részben indokolatlan önbizalom hiány miatt milyen tanácsaitok lennétek?

Figyelt kérdés

Kapcsolatkezdeményeim voltak de valahogy nem hittem benne hogy bármelyiküknél is lett volna igazán esélyem volt idő amikor elhittem de ahogy telt az idő és előre kellett volna lépnem a kapcsolatban nem sikerült.

Talán tényleg előnytelenebb a külsőm és talán a belsőm is fejlesztésre szorul.

Én már nagyon régen szerettem volna kialakítani komoly kapcsolatot de valahogy nem megy.

Nyilván hátrátató tényező volt az egzisztenciális zsákutca is amiben voltam. Kevés barátom volt kevés alkalommal vettem rá magam a szociális életre részben ez is az önbizalom hiány miatt volt. Egy pár kudarc után kitaláltam hogy nem nézek ki elég jól ahhoz hogy sikeres legyek egy lánynál.

Diplomát végeztem 2 éve kijöttem Ausztriába és tanulom a nyelvet. Próbálok tervezgetni gyűjtögetni az is lehet kint maradok a nyelvtanulás ami most nagy feladat.

2019. jan. 14. 18:52
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Tehát jobb ha őszinte vagyok, kérdés lesz e aki így elfogad és nem előítéletes.

Köszönöm utolsó.

2019. jan. 15. 00:37
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

12. Szerintem ezt még te sem hiszed el, amit irogatsz ide.

Pont a bizalom elvesztése miatt szoktak szakítani a párok egymással, ha nincs bizalom akkor kapcsolat sincs, azaz egyik legfontosabb dolog egy kapcsolathoz.

2019. jan. 15. 11:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát te nagyon nem vagy képbe...
2019. jan. 15. 17:48
 14/22 he84 ***** válasza:
67%
Ez csak egy rossz általánosítás a 14-es válaszolótól, nem több. Ha valaki igazán kedveli, vagy akár szereti is a másikat, akkor nem dobja ki! Nem a vonásokon és nem a pénzen múlik minden! Ez általában csak a felszínes, nagyképű plázacicák többségére igaz, ám ők alfahímet is akarnak maguknak legtöbbször.
2019. jan. 15. 18:49
 15/22 he84 ***** válasza:
67%
És igen, a bizalom nagyon fontos, nem ürügy.
2019. jan. 15. 18:50
 16/22 anonim ***** válasza:
29%

"Ha valaki igazán kedveli, vagy akár szereti is a másikat, akkor nem dobja ki! Nem a vonásokon és nem a pénzen múlik minden! Ez általában csak a felszínes, nagyképű plázacicák többségére igaz, ám ők alfahímet is akarnak maguknak legtöbbször."

Ti nők addig szerettek egy férfit, amíg nem találtok nála jobb képűt. A plázacicák abban különböznek az átlag nőtől, hogy ők legalább nem tagadják a felszínességüket.

2019. jan. 15. 21:22
 17/22 he84 ***** válasza:
67%
Nagyon tévedsz előttem válaszoló, jó lenne, ha nem általánosítanál és nem ítélnél el minden nőt! Fogd már fel, ha megkedvelünk valakit, ha ismerjük milyen, akkor tök mindegy az, hogy jóképű-e, vagy sem, maga az ember számít, nem a külső design-ja. Elég szomorú, ha te ezt nem hiszed el és/vagy esetleg még nem volt benne részed férfiként még egyetlen nő iránt se, hogy szimpi volt belsőleg, így nem igazán tudod milyen. Tudod önmagában a jóképűség nem ér sokat, nem attól lesz valaki jobb ember és ezt rajtam kívül is nem mindenki gondolja így, aki elég érett és hajlandó megismerni a másikat, esélyt adni neki.
2019. jan. 17. 22:05
 18/22 he84 ***** válasza:
67%
Ha hiszed, ha nem, akkor is nem mindenki felszínes, legyen az akár nő, akár férfi.
2019. jan. 17. 22:08
 19/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, kedves lány lehetsz de a legtöbben valahogy nem adnak esélyt sok embernek esetleg eljutnak 1-2 randiig de ezzel vége nem létezik számára közömbös és érdektelen a fejem tetejére is álhatok irhatok szerelmes verseket imponálhatok bokolhatok lehetek humoros.

Én ott vesztem el hogy egyedül vagyok és a céljaim elhomályosultak a kitartás vonatkozásában mert nálam ez a dolog már depresszióvá fejlődött mármint a magány és a "divatos szóval" "társfüggőség" miközben 31 évesen nem volt még kapcsolatom.

Igen én nem tapasztaltam meg milyen az ha valaki szeret ha valaki tényleg meg akar ismerni és fogadja a közeledésem.

Elég taszító egy ember lehetek így összességében ha senkinek nem kellettem vagy akinek kellettem is volna hamar meggondolta magát.

Meg vagyok átkozva vagy nem tudom mire gondoljak.

Nem panaszkodni akarok de nem látom a fényt az alagút végén.

2019. jan. 17. 22:16
 20/22 he84 ***** válasza:
78%
Nem csak kedves, hanem őszinte vagyok és informált is. Csak mert vannak, akik 1-2 randiig mennek csak, nem azt jelenti, hogy akkor a többség ilyen. Egyszerűen a kényes, felszínes, türelmetlen nők közül fogtál ki néhányat. Vagy pedig te csináltál valamit rosszul, amiről nem tudod, hogy az rossz lehet esetleg, vagy mindkettő. Én anno nőként tapasztaltam ezt 2 férfival. Ők is kényesek, válogatósak voltak és sajnos nem voltak teljesen őszinték. De ettől még nem mindenki ilyen, legyen akár nő, akár férfi az illető. Azért ennyire ne becsüld alá magad, hanem tegyél meg mindent, amit tudsz, ha annyira fontos neked. Az is lehet, hogy előbb a neten nagyobb bizalom, több ismerkedés kéne, akkor elvileg nagyobb az esély arra, ha már némiképp megkedvelt, hogy nem hajt el. Bár ez se garancia, de akkor is.
2019. jan. 19. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!