Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mi tévő legyek?
(ELNÉZÉST KÉREK)de én azt mondom szard le a lányokat!!Menj kapcsolódj ki,tedd azt ami jó érzést,örömet,szép élményt okoz neked,és hidd el a lányok is sokkal jobban fognak tapadni.Minden ember sokkal jobban vonzódik 1 olyan valakihez akin látszik hogy nevet,boldog,ökörködik,poénkodik,rend van benne legbelűl.((MERT Ő IS OLYANNÁ SZERETNE VÁLNI ÁLTALAD)).
Ha rend lessz benned legbelűl,jól érzed magad,mosolyogsz,ökörködsz,marhúlsz,akkor az emberek elkezdik keresni a társaságodat,mert meglessz benned az a képesség,hogy megfertőzz vele másokat is.
Ja az előző hozzászóló ötletét tudnám én is javasolni, de(!) ha nem akarsz éveket várni, akkor használd a jó öreg alkoholt. Menjetek el buliba a haverokkal, igyál két páleszt (azért egyél valamit előtte) és keress egy olyan lányt ott, aki nem annyira szép, hogy még becsiccsentve is elpiruljál (magyarul egy átlagos-helyeske csajszit) és menj oda ahhoz.
"Szia Zoli vagyok, van kedved táncolni?" Aztán ha van, akkor bementek a tánctérre és igyekszel minél többször hozzáérni, aztán magadhoz húzni és megcsókolni. Még beszélgetni sem kell. Együtt töltitek az egész estét, ölelkeztek, csókolóztok, aztán a végén megbeszéltek egy randit másnapra-harmadnapra. A szexet ne erőltesd rögtön, ráér majd akkor, ha kialakult valami köztetek (ezt komolyan mondom, felsülés lehet a vége, ha elkapkodjátok).
Nálam is hatalmas probléma a kommunikáció csak én lány vagyok és nekem akkor ilyen a szívem, ha felelek vagy tudom, hogy egy olyan dologról kell beszélnem valakinek ami a szívem legmélyéről jön. Mikor félek mi lesz a másik reakciója.
Beszokott válni:
Csak mond magadnak, hogy ez nekem jó, nekem ettől jobb lesz és könnyebb lesz.
Ha elégszer mondogatsz magadnak valamit, az agyad úgy fogja fel. Annyira csodás dolog az agy, bármit el tudsz hitetni vele.
Épp ezért nem szabad negatívnak lenni, vagy azt mondani semmi esélyed.
Mert akkor úgy is lesz :)
Pozitívan kell a dolgokhoz állni. Remélem sikerül valamerre továbbjutnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!