Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mátéé98 kérdése:
Normalis ez? El fog múlni?
Figyelt kérdés
3 hete szakitottunk baratnommel,o szakitott velem,nagyon rossz sirok minden nap, jelen pillanatban nincs kedvem mashoz sem,ez idovel elmulik? Meg ugye nem leszek ez miatt impotens vagy valami? Mert magamhoz sem volt kedvem nyulni az elmult 3 hetben,hozzateszem baratnommel rengeteget szexeltunk2018. okt. 7. 21:03
1/6 anonim válasza:
Tipikus papucs férfi vagy ennyi...
24/F
2/6 anonim válasza:
Ha teszel ellene, elmúlik.
Ha egyhelyben csücsülsz, nem javul semmi.
3/6 anonim válasza:
Idővel elfog múlni, nem leszel ez miatt impotens, csak tényleg megérintett téged a szakítás ezért nincs kedved még masztizni sem.
De addig is próbáld lekötni a figyelmed, dolgozz, járj el a haverokkal, buliz.
4/6 anonim válasza:
Szia:) a nyáron én is átmentem egy szakításon,18 vagyok (és lány). Igaz én szakítottam, de azért még megviselt,akkor én is kevesebbet csináltam magamnak, de hidd el el fog ez múlni és jön majd a következő. A lényeg hogy ne siess el semmit mert amíg nem vagy képes mást szeretni ne ugorj bele egy kapcsolatba,abban mindketten rosszul éreznétek magatokat. Ne a szép emlékekre koncentrálj egy ideig hanem hogy miért mentetek szét mik voltak a gondok és fogd fel úgy mint egy jó leckét. Senki sem lesz örökké pótolhatatlan még ha nost úgy is érzed. Kitartás ❤ sosem vagy egyedül
5/6 anonim válasza:
utolsó, mindenki más, valaki könnyen továbblép és valaki nem
6/6 anonim válasza:
Érzelmi válságod van! De ha holnap belépne egy másik nő az életedbe elmúlhatna. Csak az a baj, hogy ha ilyen gyenge vagy, és utána picsogsz ne kellesz senkinek. Sajnos voltam hasonló helyzetben! Légy lazább! Tudd hogy sok jó nő van még a világon akikkel összejöhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!