Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
C-pántos bugyi? Miért kell ehhez önbizalom egy nőnek? Valaki kifejtené?
Figyelt kérdés
Szóval az a bugyi aminek nincs oldalpántja, szóval csak C alakú a punci és a popsi ívén :D
Mikor egy shortól amúgy simán kilóg a comb/fenékvonal akkor ehhez milyen önbizalom kell??
2018. jún. 7. 18:16
1/3 anonim válasza:
Hát mondjuk míg egy short (mondjuk szerintem az is ízléstelen) áll valahogy, addig ezt a bugyit az isten igéje tartja. :D Bárki lekaphatja, ha jól értem akkor te arra gondolsz aminek a derék mentén sincs pántja. Nekem van önbizalmam, és tudom magamról, hogy jó alakom van, de akkor sem vennék fel ilyen ruhákat, mert nem vagyok egy darab hús, és nem is akarom magamat úgy érezni, hiszen egy ilyen pitsagatyás csajt mindenki elkönyvel magában valamilyennek, ami általábvan nem túl pozitív. :D Még sokszor én sem tudom levenni a szemem a fenekéről egy-egy lánynak olyan szinten kiteszi, akkor egy pasi? Hát nem tudom, szerintem nagyon gáz, hogy valaki ezzel akarja felhívni magára a figyelmet. Én se csadorba járok persze, csak a jó ízlés határain beülül öltözködöm. :D
2/3 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek az első válaszolóval.
3/3 anonim válasza:
Az mégis hogy nem esik le? Ragad? Nem lehet valami kényelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!