Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek vállalna így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vállalna így?

Figyelt kérdés
Eddig életembe egyetlen nővel voltam még, nincs sok tapasztalatom. Sőt ez az egy is teljesen elvette az önbizalmam, amiért sajnos korai magömlésbe szenvedek. Szeretnék elmenni egy rosszlanyokos csajhoz, szerintetek így vállalna? Már mint nem lesz gáz hogy hamar elélvezek? Illetve esetleg tudna rajtam "segíteni" egy kicsit? Tapasztalattal vagy önbizalommal.

2018. febr. 11. 09:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ok annak orulnek ,ha hamar elelvezel. Nem olyan nagy gond az,foleg ha utana gyorsan ujra bevetheto,ha meg nem akkor is ott vannak az ujjaid,nyelved na meg kulonfele segedeszkozok. A tapasztalathiany miatt meg igazan ne aggodj,a kezdok sokkal de sokkal lelkesebbek.:)
2018. febr. 11. 09:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy te lennél számukra az ideális vendég.
2018. febr. 11. 09:49
 3/10 A kérdező kommentje:
A lelkesedésemmel nincs baj. Inkább az önbizalom hiánnyal, főleg a mai világba ahol a nők/lányok nagy része kB leszarna és nem szereti a tapasztalatlanokat. Így pedig lövésem sincs hogy tudnék ismerkedni, mert mindig csak a megfelelési kényszer járna a fejembe, ami szintén nem segít a korai magömlésemen.
2018. febr. 11. 09:50
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
szerintem a k**vak sem az onbizalmadat, sem a szexualis problemaidat nem fogjak megoldani.
2018. febr. 11. 09:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem! De a szexuális vágyam kielégíti. Meg talán egy kis tapasztalatot is szerezhetek, ami esetleg később előnyömre válhatna.
2018. febr. 11. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Önbizalmát megoldja, kefél egy jót egy neki tetsző nővel

Ha kifog rendeset talán nem arra játszik hogy mielőbb elélvezzen és távozzon.

De ha el is sül rögtön, érdemes órás programra menni ahol kétszer is lehet sőt sokan vannak úgy hogy órában korlátlan

2018. febr. 11. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Alaposan nézd meg, hogy mit vállal, beszéld meg vele telefonon a problémádat. Amit vállalnak azt teljesiteni is szokták (Legalábbis a RL-on) Biztosan találsz olyant amelyikkel jol érzed magad meg az önbizalmadat:-). Sok sikert!
2018. febr. 11. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk én pont az ellentéted vagyok, én nehezen megyek el. Ami miatt nem igazán szeretnek a prostik, de elolvasva amit írtál én is javaslom ezt a megoldást. Segíteni nem tud, de arra jó lehet, hogy tesztelgeted a dolgot, kitapasztalod mire hogyan reagálsz. Annyit még hozzátennék ha lenne egy lány aki szeret ö nem csinál belőle ekkora gondot. De tapasztalat szerzésre egy prosti jó lehet. Illetve intim helyzetekben magabiztosabb leszel. Illetve utána ne nagyon reklámozd a dolgot. :)
2018. febr. 11. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
59%

Ha lenne egy lány aki szeretné idővel biztos megcsalná

Egészséges nőnek is szüksége van a szexre nem az hogy hozzáér a cerkához már elsül...meg örökké nyalással se lehet kompenzálni az nem szex

2018. febr. 11. 12:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Pont ez az hogy ha lenne egy lány aki szeret meg én is őt, és látja hogy ennyire tapasztalatlan vagyok akkor egy idő után csak csalódna és elhagyna. Amitől persze megint én érezném magam szarul. Hogy nem tudtam a kedvére tenni.
2018. febr. 11. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!