Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg finoman, hogy a csaj vállalna-e pénzért?
Mivel pénz nélkül nem megyek semmire, ezért rákényszerültem arra, hogy (A) feladom, (B) Örömlányhoz megyek, (C) Lefizetek csajokat.
Az érdekelne, hogy hogyan kérdezzem meg hétköznapi csajoktól finoman és nem megsértve őket, hogy vállalnának-e pénzért?
24/f
Necces.
Ha jó viszonyban vagy barátilag egy csajjal, akkor felhozhatod, és ha szerencséd van, pont nyitott az ilyesmire. ha nincs szerencséd, akkor a barátságnak is annyi.
Undorító
Hogy hétköznapi Nőket prosti szinten kezelnél. Hamarabb vágnálak szájba ilyen kérdés után minthogy lefeküdjek veled bszki.
Szerintem ettől megalázóbbat nem is mondhatnál nőnek. Készülj fel arra hogy az összes ismerősének (nő és férfi egyaránt) el fogja mondani hogy XY őt k-rvának nézte.
De sose értettem azt aki fizet szexért. Költsél magadra 200e Ft-ot: ez egy évi kondibérlet, egészséges kaja (a normálon felül) és kozmetikai szerek ára. Ezután garantált hogy összejön egy nő ingyen és nem kell magadat se megszégyeníteni.
van az a kategória, hogy "kapcsolat anyagi támogatással"
!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!