Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy prostituált minimum hány évest vállalna el ha meg lenne fizetve? (többi lent)
Aminap elgondolkodtam rajta,hogy egy prostituált vajon minimum hány évessel létesítene szexuális aktust,ha jól megvan fizetve,és szerintetek mennyi az a minimum korhatár,amiben egy nem pedofil,de mégis pénzéhes prosti aztmondja hogy"na itt álljunk meg,ez már túlzás"?
Tudom hogy durva kérdés,de szerintetek ha teszem azt egy aberrált szülő tripla árat fizetne hogy teszem azt vállalja el a 10 év alatti gyerekét szerintetek egy prostituált megtenné?
A kérdés nem provokatív,vagy bármilyen ilyen beállítottságű ember megerősítésére szolgál,csupán érdekelne,hogy szerintetek,az emberi erkölcs mikor mondatja egy prostival hogy állj.
Érdekelne a válaszotok
Ezt a kommentet inkább ignorálom,akkor lennék gyerek ha számba venném.
Esetleg válaszolna valaki a kérdésre is?
Kedves kérdező! Ez csak és kizárólag a személyétől függ a prostinak. Hogy ő emberileg milyen szinten van a béka segge alatt. Aki egy pénzéhes ökör, az mindent bevállalhat és tojik arra, kinek mennyit árt vele. Ez kizárólag, mondom, a személyétől függ.
Biztos van olyan állat, aki pl. pár millióért elvállalja a szülő kérését, amit írtál. Nem mondom, hogy nincs, mert ilyen világban élünk, én is utálom. Itt nem számít, kinek az életét ki hogyan teszi tönkre. Legalábbis sokaknak nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!