Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy prostituált minimum hány évest vállalna el ha meg lenne fizetve? (többi lent)
Aminap elgondolkodtam rajta,hogy egy prostituált vajon minimum hány évessel létesítene szexuális aktust,ha jól megvan fizetve,és szerintetek mennyi az a minimum korhatár,amiben egy nem pedofil,de mégis pénzéhes prosti aztmondja hogy"na itt álljunk meg,ez már túlzás"?
Tudom hogy durva kérdés,de szerintetek ha teszem azt egy aberrált szülő tripla árat fizetne hogy teszem azt vállalja el a 10 év alatti gyerekét szerintetek egy prostituált megtenné?
A kérdés nem provokatív,vagy bármilyen ilyen beállítottságű ember megerősítésére szolgál,csupán érdekelne,hogy szerintetek,az emberi erkölcs mikor mondatja egy prostival hogy állj.
Érdekelne a válaszotok
Először is! Igenis egy 10 évesnek is jat ilyenen az esze, nekem már óvodában is járt (igen azon, hogy gazdag leszek és pénzért szexelek nőkkel) és magán a szexen tudom, hogy az óvodás társaimnak is mert mondták.
Másodszor! Ez a prostitól függ, Ők sem egyformák. A legtöbb lakásos valószínüleg nem csinálná 18 éves alattival, max. ha legalább annyinak kinéz (tehát az Ő szubjektív valóságában 18 évessel csinálja).
De biztos vannak olyanok akik 1-2 évvel alá is mennek, de 14 év alatt illegális szóval az alá szinte biztos nem. Főleg, hogy a lakásosoknak meg sem éri mert bőven millió felett keresnek.
Hogy az útszéliek mit csinálnának az már máskérdés. Valamelyik Magyar repper celeb 13 évesen veszítette el a szüzessegét két cigány (Ő írta ezzel a szóval) prostival.
De amúgy vannak olyan hirdetők is bőven akiknél 25-30 év van megadva korhatárnak.
Szóval mint írtam: Ők sem egyformák.
Jaj istenem de fárasztóak vagytok, nem kell mindent komolyan venni. Nyilván nem fizetne egy szülő azért, hogy szexeljenek a tíz éves gyerekével, nyilván ez csak egy elméleti kérdés volt a kérdező részéről, hogy jobban kifejtse mire is gondol.
Egyébként ott Kecskemét körül annyi csaj árulja a testét, csodálkoznék, ha valamelyik nem vállalná be azt a 12-14 év körüli gyereket. Majdnem ők is annyi évesek, na meg aztán a pénz nagy úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!