Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan kell jól szexelni?
Rá kell hangolódni, ennyi.
Sokféle lány van, van aki a gyengédebb témát szereti, van aki azt, ha szétkapod. Kezdd el gyengéden és menj míg azt nem látod, hogy ezt már azért ne. Ki kell tapasztalni. Elsőre nehéz, de többszöri alkalomnál már tudod mi az, amivel örömet okozhatsz neki. Feltéve, hogy arra mész, hogy neki (is) jó legyen és nem csak ürítesz...
Első legfontosabb lépésa nyílt kommunikáció, erre mindenkinek képesnek kell lenni, mert abból tudja másik hogy mi jó és mi nem.
A sexhez pedig az jó tipp hogy addig izgasdd a csajt hogy már könyörögjön hogy tedd be, akkor miindenkinek jó lesz.
Nézd meg a pronhub-on. Beírod hogy BDSM és hozza.
Csak vicc volt. Semmi másra ne figyelj csak a lányra. Figyeld a reakcióit, mi az amit élvez és mi az amit nem vagy nem nagyon. Ha figyelmes vagy és a lány is mondja mit szeretne akkor nagy bak nem lehet.
Erre egyébként nincs recept. Minden nő másként szereti és ugyanaz a nő minden alakalommal mást kíván hangulattól függően.
Még egy tanács: ne görcsölj rá, csak lazán, először beszélgessetek, majd nagyon lassan fokozatosan, hosszú előjáték (kb fél óra min). És védekezzetek.
Figyeld a nyögéseit!
Nem nehéz észrevenni, mikor ad kéjes nyögéseket, ha az megvan tartsd a tempót!
Mindig a férfi tudtára szoktam adni, hogy mikor élvezem.
Többször nyögök és hangosabban.
A történet az, hogy volt egy jóval tapasztaltabb barátnőm, akinél eléggé túlizgultam a dolgokat és azt mondta, hogy ő nem akar szerencsétlenkedni velem.
Ezt elmeséltem egy haverlánynak, akivel már nagyon régóta jóban vagyunk, csomószor lógunk együtt nála pl. sorozatozni, gyakran megölelem, amikor szomorú vagy valami vicceset mesél, néhányszor még meg is masszíroztam, de még így is csak barátok voltunk. Viszont mindent elmesélünk egymásnak és elmeséltem neki a lánnyal a történetem és azt mondta, hogy mivel kedves fiú vagyok, szívesen kipróbálná velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!