Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony alkatú lányok, ti mekkora méretet igényeltek?
Fiúk, milyen volt vékony alkatú lánnyal szexelni? Nagy
méretet igényelt?
egyik ilyen lány akivel voltam sem "igényelt" explicit semmilyen méretet. Annyira ostobán gondolkodsz erről, számomra nyilvánvaló, hogy nem a farkad mérete miatt nem kapsz meg jó csajokat.
2019. jan. 2. 09:56
2/26 anonim válasza:
Farok méret ?
Hat én vékony és magas nő vagyok (172/56) , a pasimnak 19 cm hosszú a farka.
2019. jan. 2. 09:57
3/26 anonim válasza:
Vékony vagyok és egyáltalán nem igénylek nagyod, de tovább megyek, sosem méricskéltem még farkat és ha a pasit jobban érdekelné a saját farka,mint az én puncim, tuti felejtős lenne. Nem a farokméret alapján választunk pasit, ezt kéne megérteni. Mindkettővel volt már jó is és rossz is...vagyis rossz sosem volt, csak kevésbé jó :)))
2019. jan. 2. 10:01
4/26 anonim válasza:
Minden nő szereti a nagyot... csak tagadja:) szerinted a méhszájat mi ingerli? És a legtöbbnek ugye ingerelni kell. Az átlag méret nem ér el oda ahova a nagy igen ;)
Szex közben azért nem tudnak sokan elélvezni... mert orgazmushoz közel még jobban hátrébb húzódik, a kis méret meg már nem ér el oda...:) jobb a nagyobb, csak soha nem fogják bevallani.... kamuzzák a kisfarkúak miatt hogy jó a 14/15 meg ilyenek...
2019. jan. 2. 10:12
5/26 anonim válasza:
ráadásul ugye a legtöbb nőnek nem átlagos a hüvelye, a közhiedelemmel ellentétben...:)
2019. jan. 2. 10:14
6/26 anonim válasza:
Kedves #4-5 Nagyon nincs igazad, hülyeségeket beszélsz, mondom ezt lányként. Neked valószínűleg nagy van és nehezen viseled, hogy sok lány a kisebbet (is) elfogadja, kedveli,kedvelheti. Az, ha valakinek nagy a szerszám,még semmire sem garancia. (ne írj privit léccci!)
2019. jan. 2. 10:36
7/26 anonim válasza:
Én 165 magas vagyok és olyan max 16 centi ami úgy bemegy kényelmesen,az felett már okozott kellemetlenséget.
Az meg egyáltalán nem jó ha a méhszájat ingerli.
2019. jan. 2. 10:41
8/26 anonim válasza:
Tudom:) hülyeséget, azért van hogy 10ből 8 nőnek egy 20as vagy 20 feletti peldány se probléma... és ha mondjuk alkalmiban jó egy ekkora... akkor kapcsolatban is, csak nem vallják be:) mert unják a sok farokméregetős kérdést... sok frusztrált kisfarkú miatt...
2019. jan. 2. 10:41
9/26 anonim válasza:
#4-5 Tudtam, hogy nem bírod ki, h ne privátozz! Örülök, ha ekkora szakértője vagy a témának, de azért ezt mások előtt ne hangoztasd, mert az jó amikor egy okos hülyéskedik, de fordítva gáz...
2019. jan. 2. 10:42
10/26 anonim válasza:
Te se hangoztasd.. és tényleg gáz fordítva. Mert mindent letagadni a kisfarkúak miatt, akiknek komplexusaik vannak...
Egyébként is :) mindig az a szlogen, a méret nem számít ha nagy - kicsi persze ne legyen - csak minden az előjátékon múlik :) szóval össze vissza beszeltek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!