Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony alkatú lányok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony alkatú lányok, ti mekkora méretet igényeltek? Fiúk, milyen volt vékony alkatú lánnyal szexelni? Nagy méretet igényelt?

Figyelt kérdés

Olyan 165-170 cm magasság, és vékony alkat.

Mit tapasztaltatok?

2019. jan. 2. 09:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Már bocsika, de csak jobban tudom, hogy mi jó nekem, mint te!
2019. jan. 2. 11:04
 12/26 anonim ***** válasza:
13%

Aha:) azért mondta egy csaj. Ne felejtsd el, sokszor a nők se tudják hogy ők mit akarnak... mondom igen, tudom.

Bocsika...

2019. jan. 2. 11:06
 13/26 anonim ***** válasza:
97%
Tudod te...egy fenét! Méhszáj ingerlése egyáltalán nem jó,mint már előttem is írták. Barátkozz meg a gondolattal, hogy hiába van nagy,attól még nem vagy több,mint akinek csak átlagos van. Vitázhatsz velem naphosszat,én és még nagyon sokan így gondoljuk. Büszkélkedj csak a nagy farkaddal, légy vele boldog!
2019. jan. 2. 11:09
 14/26 A kérdező kommentje:
Az egyetlen nagyobb probléma hogy neki még nagy farka sincs, ráadásul élete se mert itt trollkodik :D
2019. jan. 2. 11:14
 15/26 anonim ***** válasza:
11%

Azt te honnan tudod hogy nekem nincs:)?

Te is itt trolkodsz. Akkor ezek szerint neked sincs életed, sőt még arra is van időd hogy ilyen hülye méricskélős kérdéseket tegyél fel mint a fenti, mert nap nem telhet el farokméregetéd miatt, mert keveslitek ami van..,

2019. jan. 2. 11:19
 16/26 anonim ***** válasza:
96%

A buzer@sok elmennek a f...

Nekem nincs nagy és nem is zavar.

Hogy jó legyél egy lanynal nonel,

Nem az a kulcs hogy nagy legyen.

Üdv

31/f

2019. jan. 2. 11:23
 17/26 A kérdező kommentje:

Mert akkor nem itt lennél :D

A trollokdás fogalma látom nem tiszta neked, nézz utána.

Van életem, simán csak kíváncsi voltam hogy mit mondanak mások, erre idejöttél gyökérkedni :D

És nem méricskélem a farkam nyugi, mindenki meg van elégedve vele :)

2019. jan. 2. 11:23
 18/26 anonim ***** válasza:
96%
156cm vagyok, az atlagos méretét szeretem. 14-16cm körül
2019. jan. 2. 11:25
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Megjegyzem, hogy a bizonygatós 48%-osnak egyáltalán nincs nagy farka, sőt! Épp az a baja, hogy nem kell a nőknek, és azt hiszi, azért mert kicsi a farka. A válaszaiból, a stílusából, a modorából látjuk, hogy milyen a gondolkodása, ami persze lejön a nőknek, és ezért nem sikeres...
2019. jan. 2. 14:45
 20/26 anonim ***** válasza:
91%

A farokméret ugyanaz, mint anyagilag is jobb ha egy pasi egy bizonyos szintet megugorja. Ennyi.

Vagyis fussa neki egy egy vacsorára, virág, néha egy egy harisnyanadrág stb apróbb ajándékokra. Ha ez éveken át nem jön össze, akkor a lány tiplizni fog és kész. Ösztönből nem érzi a biztonságot az utódnemzéshez. És pont.

Persze lehet ezt pro és kontra szépíteni ide-oda, de alapból akkor is így van.

A farokméret sem fontos (már), ha nem egy bizonyos kicsi méret alatti.

Az hogy ezentúl a nagyfarkúak mennyire gyökér módon tálalják a nagy farkukat, az pedig egy teljesen más téma már :-)

2019. jan. 3. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!