Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerettek/szoktatok harisnyában szexelni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 15:41
1/10 anonim válasza:
combfixben esetleg sima harisnyában esélytelen
kivéve ha át lyukasztód az anyagot
3/10 anonim válasza:
Térdzokniban.:)
Ilyenkor, télen lefagyok meztelenül, és ez valamelyest orvosolja a problémát.
Plusz szexi is, vagyis a kedvesem odavan érte.😊
4/10 anonim válasza:
Igen szoktunk. A férjemnek ez a fétise. Általában harisnyában és azt tépi szét rajtam, de volt már olyan is, hogy mindketten tetőtől-talpig hatisnyát húztunk magunkra és úgy csináltuk
7/10 anonim válasza:
Combzoknit szoktam venni, a párom teljesen felizgul a térd fölé érő zokniktól.
8/10 anonim válasza:
Szoktunk. Tegnap este is abban csináltuk. Pont hazajöttem a munkából, a pasim letolta a szoknyám a harisnyát középen megtépte rajtam és úgy dugott meg. Őrülten élvezetes volt
9/10 anonim válasza:
combfixben és rakott szoknyában (azt fel lehet tűrni mert bő) szoktam a barátom ezt szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!