Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen konyhában szexelni? Akik csinálták már, nektek milyen élményeitek voltak a konyhában?
A kamránk túl kicsi hozzá.
A konyhaasztalon ugyanolyan, mint az ebédlőasztalon.
Más a behatolás iránya, mint az ágy mellett állva.
A lényeg a változatosság.
mi úgy csináltuk hogy felfeküdtem az asztalra és úgy állt a barátom ez nagyon élvezetes volt
a másik pedig hogy egy széken térdeltem ezt már nem volt olyan jó
Jó.
Sok élményem van a konyhából.
Szeretek egy szál kötényben főzni, és egyszer vártam a szexpartneremet, de írt, hogy késik, ezért gondoltam, összeütök valami kaját. Még nem voltam kész, amikor megjött, odajött hozzám, egy pár percig beszélgettünk, majd elővette a farkát, és felállította magának, majd előredönttött a pultra, felizgatott és hátulról tette be
Sokszor ücsörgök a konyhapulton, egészen egyszerűen azért, mert onnan klassz kilátás nyílik az udvarra, és a budai hegyeket is látni tiszta időben. Volt nálam egy srác, akivel néha-néha volt egy kis baráti kefélés. Dumáltunk, játszottunk, majd megkérdezte, hogy dugtam-e már a pulton. Mondtam, hogy igen. Kérdezte, nem akarok most is? Mondta, hogy vegyem le a ruháimat, és feküdjek hanyatt. Kikapcsolta a játékot, odajött és mindenféle dolgokat evett le a testemről, közben a izgatta a puncimat. Majd ő feküdt fel a pultra, és én izgattam őt, végül beleültem a farkába
Tiszta szerencse, hogy majdnem akkora a konyhabútor, mint az első lakásom
Kamrában nem szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!