Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizes sex élményeitek? Hol próbáltátok (tó, jaccuzi, zuhany)? Kor?
Figyelt kérdés
2018. aug. 20. 13:59
1/9 anonim válasza:
Balaton,annak partjan, jacuzzi mm tusalatt :) 26f
2/9 anonim válasza:
Balaton és annak partján, otthoni medencében és zuhany alatt
24/L
3/9 anonim válasza:
fantázia szinten izgató, érzés, kényelem szempontjából nem annyira kellemes
(mindenféle vízben már)
4/9 anonim válasza:
Még sosem próbáltam.
24 éves fiú.
5/9 anonim válasza:
Tóparton. Kor? Hát kb. 6-kor este.
6/9 anonim válasza:
Én a zuhany alatt és az itthoni medencében csináltam ami a vizes mókát illeti. A medencés party nagyon jó volt. Fényes nappal csináltuk. Engem már az teljesen beindított amikor levette a bikinimet.
7/9 anonim válasza:
Erotikus birkózás vízben nagyon izgalmas. Szívesen csinálnám vízilabdázó lányokkal, akik ellen semmi esélyem.
8/9 anonim válasza:
Párommal zuhany, balaton medence.
9/9 anonim válasza:
25/F. Tiszta vizű tóban. Beúsztunk a tó közepére, levette párom a bikinit, én a fürdőgatyát és bebújtunk mindketten egy ilyen fánk matracba. Őszintén mondom már meztelenül lebegni a vízben is tök jó élmény volt. Aztán párom körbe fogta a csípőm a lábaival, én meg beraktam neki :) Igen egy kicsit nehézkesebb víz alatt berakni de ha már bent van és nem úgy szexeltek hogy nagyon kihúzod a punciból a farkad akkor teljesen ugyanolyan mint szárazföldön :D Egyébként életem egyik legcsodálatosabb együttléte volt. Azóta mindig mondom, vízben lebegve a legjobb szexelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!