Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen szexuális élményeitek voltak nyilvános helyeken / szabad ég alatt?
Ti kezdeményeztétek, vagy a párotok?
Izgat titeket a helyzet, vagy csak belementek és kész?
volt amikor én de volt amikor a párom
kempingezés közben de volt már szex túrázás közben is
Strand öltöző, nyaralónál este stég, terasz asztal, dunapart,kinti medence , park , ejszaka buszon
én szeretem az olyan helyeket ahol megláthatnak de mindig tisztában vagyok veld persze hogy nem fognak de azért izgi általában én vagyok akit elkap a hév más helyeken :)
24 L
Izgat.
Kocsi,terasz, strand -- a vízben :D, buszon,elhagyatott házban, erkélyen (külföld) akkor láttak mások is de nem zavart,Út mellett ilyen fás-bokros rész mögött akkor is lebuktunk :D , kukoricás mellett, buszon este, vonaton is volt már, jónéhány öltözőben/mosdóban öltözőnél elsősorban nem a strand öltözőre gondolok, régi / elhagyatott vasútállomás,kórház, állatkert.
minkettönket izgat. Vagyis én kapcsolatunk elején mondtam a barátomnak,hogy nekem ez bejövös. Kipróbáltuk,rákapott ő is:)
Viszont mi elég sok helyen csináltuk, jelenleg ezek jutnak az eszembe: galéria, ffi wc.próbafülke, pad,erdő, sétáló utca, lift, lépcsőház,ovoda iskola udvar, Balaton - Balaton part stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!