Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Botlottatok már bele nyilvános helyen szexelő párba?
Keszthelyen a kikötőnél a parkban késő este szexelt egy csaj egy pasival egy padon. Láthatták hogy jövök, de nem zavartatták magukat, így én sem tértem ki.
A csajon semmi sem volt, a ruhái szét voltak dobálva.
Én sem zavartattam magam, és leültem a szemben lévő padra, kifejezetten őket bámulni.
Szerintem ez nagyon izgathatta őket (lehet hogy pont ezért csinálták nyilvánosan) mert szinte nekem játszottak. Jó hangosak voltak, de senki sem járt arra.
Kb. 5 percig néztem őket, amikor nagy hörögve elélveztek. Megtapsoltam őket, ők meg megköszönték.
Titkon reméltem, hogy majd a csaj megszán, és leránt engem is, de ők nem ajánlották fel, én meg nem mertem megkérni, úgyhogy álló f.sszal elkúsztam.
Sétáltam a veszprémi Sparnál, ott van egy erdős rész. A pad mellett szexeltek a földön, a srác alul, a lány felül. Elmentem mellettük, látták, hogy sietősebbre vettem a lépteim.
Legnagyobb meglepetésre a lány beszólt, hogy beszállhaték. Inkább siettem tovább.
(Lány vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!