Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
amikor nagyon meleg volt most a nyáron, akkor a szomszéd srácnak láttam a teljesen meztelen testét, farkát is, fenekét is, szóval mindent
nem húzta be a függönyt éjjel, talán azért mert nyitva is volt az ablaka a meleg miatt
és egy kb 5 percet volt ott a szobában, felkapcsolta a villanyt, de teljesen meztelen volt, a melegtől gondolom nem vett fel semmit, éjjel 11 volt, és én pont ott voltam, hogy láttam,
és a helyzet az, hogy nagyon jó teste van, izmos, hasizom, konditerembe is jár, a farkát is láttam, nem állt, de ha állna, akkor bizony nagy lenne, mert lankadtan is eléggé nagy volt, szőr is csak a farka körül van, teljesen felizgultam
ja és még a gimiben is láttam a következő órára érkező srácnak a farkát, amikor átöltözött de az régebben volt,
amit előzőleg írtam, az pedig most a nyáron
Garda tó melletti nyaralás. Két évvel ezelőtt.
A házigazdának borászata volt és minden étkezés egy-egy önálló borkóstoló is volt egyben. Vacsora után elmentem sétálni, enyhén spiccesen, hogy kitisztuljon a fejem az alkoholtól, a gyomrom pedig a tészta-bombától.
Sétám közben épp a naplemente látványában gyönyörködtem, amikor is félreérthetetlen hangokat hallottam a part irányából
A kiváló bornak hála kiváncsiságomat nem nyomta el a gátlásosság, így a hang irányába indultam, halkan és óvatosan
Néhány fa és bokor között rá is bukkantam a hang forrására. Egy fiatal srác és egy lány volt, akik kizárva a világot, egymás élvezetét próbálták fokozni.
A fiú egy pléden térdelve épp szenvedélyesen ujjazta a lánykát, aki kéjesen izgató hangjával halkan nyögdécselt az élvezettől.
A jó olasz bor, a tó, a kellemes nyári este és a látvány elegye olyan irtózatos nedvességet generált a bugyimban, hogy nem tudtam mást tenni, leguggoltam, és izgatni kezdtem a puncim, ahogy figyeltem az őrjítő szexben és egymásban elmerülő párocskát a tó partján.
Kétszer élveztem el, megbújva a bokrok takarásában. Majd folytattam a sétát a naplementében.
A barátnőm barátnőjét, lánytestvérét rendszeresen kukkoltam a fürdőszoba kulcslyukán keresztül, amikor nálunk vendégeskedett. Nagyon izgis volt, habár mindig úgy vert a szívem, mint az állat és teljesen ki volt száradva a szám az izgalomtól. Cserébe mindkettőjüknél mindent láttam ...mint kiderült mindkettő szeret kádat mosva pucsítani :DDD
Félreértés ne essék a barátnőmet is szeretem ugyanígy kukkolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!