Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék már szexelni a barátnőmmel, de még nem tartunk ott, mert csak 2 hete ismerjük egymást. Megörülök a vágytól. Lányok titeket zavar ez?
Gondolom észre veszi, hogy nagyon kívánom, mert sokszor fogdosom a fenekét, meg látja néha hogy merev.
Zavar titeket lányok az ha a barátod ennyire szexelni szeretne?
Szakítanátok emiatt?
Verd ki.
2 hét után még ne várd, hogy hanyatt dobja magát
Elég fiatalok lehettek, ha teljesen normál szituációkban feláll a farkad. Ne siess el semmit.
Engem zavarna, ha a pasi, akivel vagyok annyira kanos, hogy folyton áll a farka
Annyira már nem vagyok fiatal, 21 vagyok, de ő az első barátnőm. Előtte csak 3 alkalmi volt. Ott meg ugye egyből megkaptam azt amit akartam...
Nagyon szeretem a barátnőmet, nem szeretném emiatt elveszteni, de ez a hülye ösztön...
Szerintem nyugodtan elmondhatod neki, hogy mennyire kívánod. Bár azért valószínű ezt Ő is észrevette már a jelekből. Aztán meglátod hogyan reagál rá. Lehet elég hamar megtörténik a dolog, ha meg még várni akar azt is megtudod.
Amúgy vannak olyan kapcsolatok, ahol nem telik el 2 hét és megtörténik az első szeretkezés, szóval az idő szerintem másodlagos. Ha mindketten akarjátok a másikat, akkor nyugodtan tegyétek meg.
Engem aztán végképp nem zavar, hogy te kívánod meg megőrűlsz a barátnődért.
Nincs pasim de nem zavarna, tetszene hogy kíván hízna a májam és nem csak a seggem haha 😂 😂
Nem szakítanék
kivéve ha durva és erőszakos amitől én momentán félek vagy félnek pláne egy friss kapcsolatban.
24N
Engem nem zavarna. Jól is esne, hogy már kíván. (Bár kicsit talán "sajnálnám", mert rám még várnia kell.)
De nem zavarna, amíg nem erőszakos, s nem akarja minden áron siettetni a szexet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!