Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Mit szeretne most akkor a pasi tőlem?
Nagyon hosszú sztori lényege, hogy nem rég megismerkedtem egy nálam pár évvel idősebb pasival (én 20/L).Egyből jól kijöttünk egymással, és meg is beszéltük, hogy bejövünk egymásnak.Nagyon flörtölős volt köztünk a viszony, majd áttértünk írásos beszélgetésre.Ott hamar kiderült, hogy ő fel szeretne engem csábítani magához, de én rögtön megbeszéltem vele, hogy nem szeretnék szexkapcsolatot.(Ekkor azt hittem, hogy végig félreértettük egymást, és csak erre ment ki a játék, és ennyi volt.)Ő teljesen megértő volt, és ugyanúgy folytattuk a társalgást, mint ha mi sem történt volna.
Viszont így most nem tudom, hogy mi a helyzet.Azóta nem hív el találkozni.Nem tudom, hogy szeretne-e kapcsolatot.(Én benne lennék.)Barátok se lehetünk, mert mindketten vonzódunk egymáshoz.Annak sincs sok értelme, hogy csak írásban beszélgetünk.
Szerintetek most mik lehetnek a szándékai?
Nem hiszem, hogy annyira számítana. Legfeljebb annyiban, hogy már komolyabb (bár ez nem korfüggő), és megértette neked nem elég a szexkapcsolat. De gondolom ő most komolyabbat nem akar. De azért jó veled beszélni, és bejössz neki.
Vagy egyszerűen azt gondolja előbb-utóbb úgyis beadod a derekad.
Lehet, hogy nem akarta azt mondani, hogy akkor viszlát, ha nincs szex. Inkább beszélget még kis ideig, egyre kevesebbet, aztán majd lassan nem ír.
Másik opció, hogy kissé zavarban amiatt, mert egyből ajtóstul rontott a házba, ezért most nagyon visszafogott lett.
Én is azt hittem, hogy csak kedvességből még beszélünk pár szót, és kész, de mindig kérdez valamit, úgyhogy nem úgy tűnik, mint aki le akar rázni.
Abban lehet valami, hogy abban reménykedik, hogy beadom a derekam.Épp ezért hezitálok azon, hogy merjek e én találkozást kezdeményezni, mert nem szeretném, hogy azt higgye, hogy meggondoltam magam.
Kezdemenyezhetnél .....,
......Vagy kiderül hogy tényleg rendes kapcsolatot akár és időt sporoltal meg a kapcsolatnak .
......Vagy kiderül hogy szexet akar csak és akkor te elmész és időt sporoltal meg magadnak .
Persze ez saját vélemény,de minden hogy az igazság fog kiderülni szerintem.
L
én is pont ilyennel találkoztam!!!
kiderült hogy több pálcát tart a vízben azaz több lánnyal van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!