Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy pasi szex kapcsolatot szeretne csak, akkor hogy menjen oda hozzatok az utcan, hogy ne legyen bunko?
Tudom, hogy sok lany nincs benne ilyenben, szoval jo ha csak az valaszol, aki nem azt irja, hogy "sehogy, mert nem szexelek idegennel".
Egyebkent nem alkalmi, lehet rendszeres, ismerkedos, nem arra gondoltam, mint egy sarki k rva eseten, hogy egybol bele a lecsoba.
Koszi a normalis valaszokat :) 28f
hát van egy barátnőm, aki sokszor benne van ilyenekben, és elmesélt pár esetet, amik úgy zajlottak, hogy bent voltak a szórakozó helyen és a pasi flörtölgetett, táncoltak, dumáltak, meghívta egy italra, aztán elcsattantak a csókok, majd felmentek szobára
szóval gondolom itt a rámennősség kell, mert akad sok lány, aki nagyon ki van éhezve egy egy bárban, szóval lényeg, hogy legyél szexi, és utalgass nagyon a flörtölgetés közben, aztán ha a lány is úgy akarja, alakulgat
Utcán álá nature ne közölje be hogy Ő csak szex kapcsolatot akar. Esetleg egy kávé mellett el mondhatja hogy nem komoly kapcsolatot keres csak alkalmit
És vagy tetszik vagy nem
AZ utcán sehogy, nincs nő aki belemenne, legalább is szerintem.
Nálam ez úgy volt, hogy közös baráti társaságban voltunk, megismerkedtünk, majd beszéltünk párszor, elhívtam moziba és ettünk egy jót, majd megkérdezte, hogy mit szeretnék tőle. Én pedig őszintén elmondtam, hogy nem akarok hosszútávú kapcsolatot, viszont szexkapcsolat lehetne, mert most nem állok készen többre, és hülyíteni meg nem fogom. Megköszönte az őszinteségem és azt mondta, neki ez nem felel meg. Rá pár napra írt egy sms-t, hogy meggondolta magát :) 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!