Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Most tényleg van aki szereti a kicsi farkakat?
Én elismerem, hogy minnél nagyobb anál jobb, nincs felső határ.
Kapcsolatot kezdenék kisebb farkú fiúval is, de azért jobban örülnék a nagynak és ha megváltoztathatnám akkor olyan 20 centisre változtatnám.
Tehát ez nem elsődleges szempont, sőt sokadik, de akkor is ha lenne két teljesen ugyanolyan pasi akkor azt választanám amelyiknek nagyobb a pénisze.
Szerintem erzetre is, de főleg vizualisan jobb a nagy.
19/l
Őszintén ti nem így vagytok ezzel?
Őszintén?
Én az embert nézem, hogy ő maga milyen és hogyan bánik velem az ágyban, mennyire tud felizgatni és nem azt, hogy mekkora neki odalent.
És nincs két egyforma ember. Éppen ezért teljesen hülyeség, amit írsz. Én inkább a jó szexre és harmonikus párkapcsolatra szavazok és ez hál' istennek nem függ össze a pasi intim méretével.
Sőt, ha engem kérdezel, 10 évvel idősebb vagyok, mint te, tehát tapasztalatom is jóval több, nekem sokkal jobb tapasztalataim vannak kielégülés és minőség terén az átlagos mérettel rendelkező pasikkal, mint, akiknek nagyobb, vagy éppen 20 cm-es volt. Ők kevésbé koncentráltak az én kielégülésemre, kevésbé tudtak felizgatni és inkább voltak magukkal elfoglalva...
Tudod lehet egy citromtorta nagyon nagyon gusztusos és nyálcsorgató, de attól még nem fogom megenni, vagy nem ízleni, mert nem szeretem és mert savanyú.:)
Voltam pasival, többel is.
Az a baj, hogy nem a kérdésre válaszóltok. Nem azt kérdeztem, hogy milyen természteű, habitusu féffiak jönnek be nektek és nem is azt, hogy mennyire legyen figyelmes szeretkezésnél, vagy hogy az érzéki együttlétet vagy a kemény dugast szeretitek e jobban...
Nyílván lehet egy pasi figyelmetlen vagy szemét és akár agresszív is az ágyban, de ez a péniszmérettől független.
Hogy kibe mekkora szerszám fér az meg szubjektív, de szerintem hozzá lehet szokni a nagyhoz, másrészt nem muszáj a pasinak teljesen betólnia. A méretéből adódóan akkor is izgatóbb, s orálisan is jobb kényeztetni, legalábbis számomra. És szerintem a legtöbbünknek, csak magunkhoz sem vagyunk őszínték.
"A méretéből adódóan akkor is izgatóbb, s orálisan is jobb kényeztetni, legalábbis számomra. És szerintem a legtöbbünknek, csak magunkhoz sem vagyunk őszínték."
Miért ne lennék magamhoz őszinte? Mint ahogy írtam, olyan ember nincs, amit te leírtál. Ugyanis számtalan különböző férfi létezik, akivel mind-mind más a szex.
És ha nekem sokkal jobb a szex egy 15 cm-es intim méretű pasival, ha nekem vele van kielégítő nemi életem, akkor hiába látványosabb esetleg a 20 cm-es, ha vele meg mondjuk nem jó a szex. Mert az intim méret élvezet terén az ég világon semmit nem befolyásol, nem az határozza meg!
Te vagy az, aki értelmetlenségeket ír. Ha te szereted a nagy f..zt, akkor válogass olyat, én meg attól még igen is, ha egy kisebb f..rkú pasival fogok jobbat élvezni, akkor meg nem a látványra fogok szavazni, hanem az élvezetre!
Ettől persze nem mondom azt, hogy ne lehetne jó az együttlét egy nagyobb méretű pasival is, de nem fogok azért elutasítani egy pasit, vagy dobni, mert uramisten nem 20 cm-től indul az intim mérete!
Lehet, hogy sok pasival volt dolgod, de attól még felületes vagy. De ez már a te dolgod.
5. Én nem írtam semmilyen emberről amiről te azt mondod, hogy írtam és nem létezik!
A másik, hogy külön kiemeltem, hogy én sem hajtanék el csak ezért senkit, csak egyszerűen jobban örülök, ha annak aki twtszik még nagy is!
De mit nem lehet érteni egy olyan elméleti kérdésen, ha van 2 db ugyanolyan pasi, csak a farkuk mérete különbözik akkor melyiket választanád? Ja, hogy nincs a valóságban 2 ugyanolyan pasi?! NA NE MOND!
Ebből is arra lehet következtetni, hogy neked is inkább a nagyobb kéne, mert bele sem gondolsz abba amit kérdeztem, nem a kérdésre válaszolsz én most nem érzelmekről meg ilyenekről beszélek?
Miért ilyan nehéz erre az egyszerű felvetésre reagálni?
Jaj Kérdező, ne foglalkozz velük, nem tudod mit vállaltál. :D
Tudod itt az oldalon az első az álszenteskedés :D
Kérdésre minek válaszolni, a lényeg a ferdítés :D
"Hogy kibe mekkora szerszám fér az meg szubjektív, de szerintem hozzá lehet szokni a nagyhoz, másrészt nem muszáj a pasinak teljesen betólnia."
Ebből is látszik, hogy mennyire egy felszínes és önző liba vagy. Álmodoztok a nagy kukiról, mert mindenhol azt mondják, hogy az az igazi. Aztán mikor kaptok egyet, akkor "óvatosan", meg "nem muszáj teljesen betolni". Hát de bizony muszáj, ugyanis mi is élvezni szeretnénk a szexet. Vegyél egy tetszetős vibrátort, azt addig tolhatod magadba, ameddig akarod. A nagy méret azoknak a nőknek való, akik rendesen be is tudják fogadni, de ilyenből jóval kevesebb van, mint a hozzád hasonló size queen-ekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!