Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőtársaim! Most tényleg van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Most tényleg van aki szereti a kicsi farkakat?

Figyelt kérdés

Én elismerem, hogy minnél nagyobb anál jobb, nincs felső határ.

Kapcsolatot kezdenék kisebb farkú fiúval is, de azért jobban örülnék a nagynak és ha megváltoztathatnám akkor olyan 20 centisre változtatnám.

Tehát ez nem elsődleges szempont, sőt sokadik, de akkor is ha lenne két teljesen ugyanolyan pasi akkor azt választanám amelyiknek nagyobb a pénisze.

Szerintem erzetre is, de főleg vizualisan jobb a nagy.

19/l

Őszintén ti nem így vagytok ezzel?

2017. ápr. 17. 15:35
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Én betudom fogadni, ezt annak írtam aki azt mondta, hogy Ő nem.

Mert szerintem ettől függetlenül Őt is a nagyobb izgatja.

2017. ápr. 17. 16:14
 12/28 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, miért olyan hihetetlen, hogy más nőt nem az izgatja mint téged? Én elfogadom, ha valaki a pufi lányokat, vagy ha valaki a nagyon vékonyakat szereti. Elfogadom, ha valaki a pici cicit, van aki a nagy csöcsöket szereti. Te miért nem tudod elfogadni nőként, hogy nem mindenki izgul a nagy farokra? Attól, hogy neked van egy gondolkodásmódod, attól ezt még nem kell rávetíteni az összes nőre, és igen, el lehet hinni, hogy valakinek nema z tetszik, ami neked.
2017. ápr. 17. 16:21
 13/28 anonim ***** válasza:
91%

"De mit nem lehet érteni egy olyan elméleti kérdésen, ha van 2 db ugyanolyan pasi, csak a farkuk mérete különbözik akkor melyiket választanád?"

Válaszoltam a kérdésedre! Ugyanis leírtam, hogy ilyen ember nem létezik, amit te leírtál! Ugyanis nincs két teljesen egyforma pasi! Vagyis mit érsz el az elmélettel, ha a gyakorlat mást mutat?

De akkor megint csak saját tapasztalattal válaszolok a kérdésedre (mert innen is látszik, hogy azért mert szexeltél 19 éves létedre pár pasival, velem ellentétben, aki szintén szexelt pár pasival és egy 10-essel idősebb vagyok, mint te, még nem vagy elég tapasztalt), hogy kaptam a páromtól egy vibrátort. 20 cm hosszú és vagy 5 cm vastag, de fej résznél még talán vastagabb is. Hát, mikor megláttam, őszintén az volt az első gondolatom, hogy na, én ezt nem fogom használni. Nem is teszem. Egyszer próbáltam ki a párommal, másnap orvosnál kötöttem ki, nem vicc, komolyan. Okozott némi sérülést. Pedig nem a párom volt egy állat. Aztán rendeltem a netről egy kisebbet, ami hosszúságra olyan 15 cm, vastagságra 3,5-4 cm. Nem tudom pontosan, de a lényeg, hogy teljesen átlagos méret. Na, bizony azt használom.

Úgyhogy elméletben is azt mondom, hogy nem feltétlenül a 20 cm-est választanám. És ezzel nem vagyok sem hazug, sem álszent. Mert az elmélet az elmélet, a gyakorlat meg gyakorlat, én pedig gyakorlatban szexelek és nem elméletben!:)

2017. ápr. 17. 16:21
 14/28 anonim ***** válasza:
70%

Pedig két egyforma pasi nincs, mint ahogy nő sem, még az egypetéjű ikrek is más személyiségűek 😊 De látom te nagyon bölcs vagy a 19 éveddel.

Méretre meg kinek mi. Tény hogy esztétikailag jobb a nagyobb, viszont szerintem a nők többsége max 16-17ig bírja, afölött kényelmetlen, fáj, valakit még fel is repeszt- pont egyik mai kérdéshez írta egy lány... De én is volt hogy napokig nem tudtam rendesen ülni egy nagy után.

És nekem is a 12-14 körüli a legjobb. De lehet neked más a hüvelyed, végülis mi sem vagyunk egyformák odalent.

Vagy csak elhiszed amit a pasik mondanak a méretükre, mert az szerintem ritkán a valóság 😊 (párom is kb 5 cm-el többnek mondja, amit bár tény hogy nem mértem, de ha magamhoz teszek egy vonalzót, akkor az biztosan nem annyi 😊 )

32n

2017. ápr. 17. 16:22
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vagy te nő, ahogy én a dalai láma! :-)
2017. ápr. 17. 17:03
 16/28 anonim ***** válasza:
25%
Tüzes vasat kéne felnyomni az összes nőnek aki ilyesmiről vitázik!
2017. ápr. 17. 17:45
 17/28 anonim ***** válasza:
66%

17-18 centis farkam van, körbe mérve 14 centi :D

A maxot adom mindig az ágyban. Még soha nem volt panasz a méretemre, és soha nem is dobtak az első, de a sokadig szex után sem. Mutassatok már egy csajt akinek kevés vagyok, kérlek :D

2017. ápr. 17. 18:32
 18/28 anonim ***** válasza:
77%
Én is a kicsit szeretem 10-16 cm ennél nagyobb már fájdalmat okoz
2017. ápr. 17. 18:43
 19/28 anonim ***** válasza:
62%

Kedves utolsó!

A kérdezőnek kevés lennél, ha ugyanilyen pasiból, mint te lenne még egy és neki 20 cm hosszú és 5 cm vastag lenne!:D

De nyugi, egyébként igazad van, nyilván teljesen rendben vagy és csak így tovább, mert ez a lényeg, amit leírtál és nem az, hogy mekkora mérettel rendelkezel.:)

2017. ápr. 17. 18:44
 20/28 anonim ***** válasza:
A 17-esnek szólt a válaszom, mert közben jött még egy válasz.:)
2017. ápr. 17. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!