Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Most tényleg van aki szereti a kicsi farkakat?
Én elismerem, hogy minnél nagyobb anál jobb, nincs felső határ.
Kapcsolatot kezdenék kisebb farkú fiúval is, de azért jobban örülnék a nagynak és ha megváltoztathatnám akkor olyan 20 centisre változtatnám.
Tehát ez nem elsődleges szempont, sőt sokadik, de akkor is ha lenne két teljesen ugyanolyan pasi akkor azt választanám amelyiknek nagyobb a pénisze.
Szerintem erzetre is, de főleg vizualisan jobb a nagy.
19/l
Őszintén ti nem így vagytok ezzel?
Kicsit off lesz, de azért válaszolok. Átlag feletti méretekkel (18cm hosszú/bő 5 cm átmérőjű) rendelkező férfiként azt tapasztalom, hogy a nagy méret sokszor inkább hátrány, mintsem előny. Több olyan partnerem volt, akik egyszerűen képtelenek voltak befogadni a lehető legalaposabb előjáték ellenére is (ez a vastagság számlájára írható), illetve bizonyos pózok (pl. kutya) fokozott odafigyelést igényelnek (méhszáj).
Optikailag persze mindenki izgatónak találja... :)
Úgyhogy nem jelenteném ki, hogy mindenki a nagyot szereti! Szerintem egy jó átlag méret (pl. 15/4) bőven elegendő mindenre, ha megfelelően bánik vele a tulajdonosa. 24/F
A feleségem a vastagot szereti azaz szeretné. Számára a szülés hatalmas orgazmus volt, de abból is csak az egyik volt élvezet, a másik kettő fájt neki is.
Amikor egy vibrátort bedugtam, és mellé még a farkam, az kényelmetlen volt számára, mert túl hosszú volt a vibrátor.
Az igazi a hármas lenne (2F/1N), de nem hinném, hogy bárki elviselné alatta.
Te fiatal vagy, van időd kipróbálni mindent, csak a lovaktól óvakodj a saját érdekedben, volt már aki belehalt, ja bocs az férfi volt. Nagy az Isten állatkertje.
47/F
Nagyon jó helyen jársz!(feltéve ha valóban nő vagy)
Itt minden pasinak 18cm feletti farka van.Ez az átlag :)
Válogathatsz kedvedre!
Aha, tehát kellene a nagy, de ne tolja tövig - ahol a férfinak is jó -, mert az már fáj! Hát, babám, akkor talán mégsem kéne a 20+, ha kellemetlen.
Nekem a 13-14 bőven megfelel, és még így is tudunk olyan pózt találni, ahol nem jó érzés, mert túl mélyen van.
Na majd en valaszolok a hires kerdesedre ugy, ahogy szeretnéd.
Ha elém allna 2 pasi, teljesen egyformak, csak az egyiknek 20 centis lenne, a masiknak 15, en bizony a 15-öt valasztanam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!