Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már itt olyan valakivel lányok, hogy annyira kicsi volt a fiu pénisze hogy inkább ott hagytátok öt mert semmi nem volt vele jó? (a beszólogatások nem kellenek )
Két évig se birt kielégiteni...megcsalni meg nem szokásom senkit szoval szimplán eltávolodtunk két év után
Azért két évig megjátszani nem a legjobb
11cm volt
Szia!
Volt akinek nagyon kicsi volt, olyan 8cm körül volt állva.
Hááát figyelj ott hagyni nem hagytam mert szerettem de a szex sem volt túl jó öszességében.
Pár hónap múlva szakitottunk de az más miatt történt nem a szexuális problémák miatt...
Amúgy el tudtam volna viselni ha másképp megtanulja, hogy elégitsen ki...
Volt egy 13 centis srác, fél évig jártunk. Nem a mérete miatt lett vége. De volt egy 16,5 centis is, vele az volt a baj hogy ő felakart vágni ezzel. Mindig túlzott neki mekkora farka van, milyen nagybetűs férfi! Pedig teljesen átlagoska volt.
Most olyan párom van akinek tényleg van 20 centi is a farka, de nem ez miatt szeretem. A méret másodlagos fiúk! De ha egy tahó vagy és fel is akarsz vágni egy átlagos 16 körüli méretre vagy 20 nak hazudod az nagyon nem szimpi viselkedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!