Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi jól nyal, de kicsi a farka, attól még élvezheti vele a nő az egész szexet? Az még nem csőd?
A ló is tud nyalakodni
Vagy a kutya
Inkàbb kezd el nyújtani és szélesiteni
Ez így sematikus. Ha szerelem van köztük, és a pasi nem csak a farkával akarja kielégíteni a nőt, hanem jól megismeri az egész testét; türelmes, és ügyesen használja az ujjait és a nyelvét, akkor a kis farok is tökéletesen elég lesz.
Nem, nem csőd.
Ha senkit nem akartok megtéveszteni akkor az igazság az hogy kis farokkal elmehettek kötélért az obiba.
De felőlem jöhetnek a megnyugtatásokra hozzászólások meg a férfiak akik nő nevében szólnak hozzá hogy nem a méret a fontos. Pedig DE.
Persze, hogy élvezheti, sőt lehet sokkal több dolgot csinál az ágyban mint a többi pasi, olyan orgazmusokat képes előhozni belőled amiről álmodni sem tudtál, mert mind ez személy függő.
VISZONT az tény, hogy egy jó farok már csak hab a tortán, és ha téged az indít be a legjobban, hogy egy nagy csődör keményen magáévá tegyen, na azt nem tudja megtenni, viszont lehet minden mást igen.
Lehet lepontozni. De nekem csőd lenni. Én nem szeretem a nyalást,nem is élvezem.
De manapság már meg lehet oldani,van felcsatolhatós is. Bár az nem olyan ,mint az igazi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!