Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi jól nyal, de kicsi a farka, attól még élvezheti vele a nő az egész szexet? Az még nem csőd?
Nem is lehet megnyújtani, mégis hogyan?
Felcsatolhatóssal meg elég gáz lennék a nő szemében nem?
A mérettel dobálózó tág p..ájú nőkhöz szólna a kérdés.
Kegel-tornáról hallottatok? Mert ugye nem csak a kard lehet kicsi, de a tokja is lehet túl tág, aztán ezért mégsem fikáz titeket senki. :D :P Pedig hát amíg a cerkát megnövelni nem tudjuk a Kegel-tornával a hüvely feszessége növelhető, és a PC izmok kontrollálásával aktus közben rá tudtok szorítani a hancúrlécre, illetve maga az edzés nagyban javítja az orgazmus készséget hüvelyi stimuláláskor.
Magyarul aki a nagy mérettel dobálózik valószínű szexuálisan alulművelt és mástól várja a megoldást, miközben önmaga is hozzásegítheti magát és kis méretű párját a sikerhez. De kényelmesebb a másiktól várni a megoldást...
NA és akkor most jöhetnek a piros dislikeok. :D
én nem dislikeollak de nem értek veled egyet.
az enyém 13cm hosszú vagy egy picit hosszabb és 3,5 cm vastag. A barátnőm pedig egyáltalán nem tág még is problémás néhány póz, ha pedig iszonyatosan felizgul akkor bármelyik póz felejtős.
Ez nem az ő hibája és nincs hova edzenie rá.
A hosszal egyértelműen nincs gond, a vastagsággal igen.
Van úgynevezett péniszköpeny amire berúháztam, néha használjuk ha már nagyon tocsog. Addig jó lesz amíg nem megyek vastagító műtétre.
Jó dolog ez a nem baj ha kicsi csak legyen játékos...csak hát instant fszság..és igen ezt úgy mondom hogy tapasztalt vagyok.
Hát nézd...
Ezen egyáltalán nem kell stresszelni..engem egyáltalán nem befolyásolt ismerkedésnél.
Csak azt tudom javasolni hogy szarj rá..ismerkedj..aztán lehet hogy a méreted még is elég lesz a jövendőbelinek..addig nem tudhatod amíg ki nem próbálod.
Aztán ha még is gond lenne belőle akkor plasztikai mütét. Zsirt ültetnek át valahonnan a péniszedbe injekcióval és a probléma meg is van oldva, mert mint mondtam az az ami igazán számit és nem a hosszúság.
Vagy megtanulhatsz együtt élni a méreteddel ami hát nekem pl nem jött össze, úgy se hogy nem kapok semmilyen negatívumot a barátnőmtől miatta és ugyan úgy kezdeményezi a szexet mint rég.
felejtsd el.
Kamu az összes. bőven utánajártam már az összes hasonlónak. gyógyszer, nyújtó, péniszpumpák stb. sajnos ezekközül egyik se müködik, ráadásul a gyújtós amit pont belinkeltél csak tönkreteszi a szöveteket.
A péniszpumpa pl bathmate az amivel elérhetsz állandó használat után vastagodást és hosszúság növelést de csak átmenetileg. pl: 4hét után látsz eredményt minimálisat..aztán egy napig nem használod és már is ugyan ott vagy ahonnan kiindultál. parasztvakitás az összes.
Nekem te lennél a tökély :)
Figyelj! A nők 70-80 %-ának nincs hüvelyi orgazmusa. Ezáltal a csikló izgatásával lehet őket a csúcsra eljuttatni. A csikló izgatására a legtutibb a nyalifali. Így a méret valóban nem lényeg, és ha jól nyalsz, akkor leszel a férjem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!