Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasi jól nyal, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi jól nyal, de kicsi a farka, attól még élvezheti vele a nő az egész szexet? Az még nem csőd?

Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 00:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem is lehet megnyújtani, mégis hogyan?

Felcsatolhatóssal meg elég gáz lennék a nő szemében nem?

2017. márc. 30. 16:00
 12/24 anonim ***** válasza:
58%

A mérettel dobálózó tág p..ájú nőkhöz szólna a kérdés.

Kegel-tornáról hallottatok? Mert ugye nem csak a kard lehet kicsi, de a tokja is lehet túl tág, aztán ezért mégsem fikáz titeket senki. :D :P Pedig hát amíg a cerkát megnövelni nem tudjuk a Kegel-tornával a hüvely feszessége növelhető, és a PC izmok kontrollálásával aktus közben rá tudtok szorítani a hancúrlécre, illetve maga az edzés nagyban javítja az orgazmus készséget hüvelyi stimuláláskor.

Magyarul aki a nagy mérettel dobálózik valószínű szexuálisan alulművelt és mástól várja a megoldást, miközben önmaga is hozzásegítheti magát és kis méretű párját a sikerhez. De kényelmesebb a másiktól várni a megoldást...

NA és akkor most jöhetnek a piros dislikeok. :D

2017. márc. 30. 16:30
 13/24 anonim ***** válasza:
51%

én nem dislikeollak de nem értek veled egyet.

az enyém 13cm hosszú vagy egy picit hosszabb és 3,5 cm vastag. A barátnőm pedig egyáltalán nem tág még is problémás néhány póz, ha pedig iszonyatosan felizgul akkor bármelyik póz felejtős.

Ez nem az ő hibája és nincs hova edzenie rá.

A hosszal egyértelműen nincs gond, a vastagsággal igen.

Van úgynevezett péniszköpeny amire berúháztam, néha használjuk ha már nagyon tocsog. Addig jó lesz amíg nem megyek vastagító műtétre.

Jó dolog ez a nem baj ha kicsi csak legyen játékos...csak hát instant fszság..és igen ezt úgy mondom hogy tapasztalt vagyok.

2017. márc. 30. 17:19
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
Ja persze 12-es. Mindig a nő a hibás,mondja ezt egy kis farkú pali,akit zavar a mérete
2017. márc. 30. 18:46
 15/24 A kérdező kommentje:
13-as miért akkor mit tegyünk?
2017. márc. 30. 19:47
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát nézd...

Ezen egyáltalán nem kell stresszelni..engem egyáltalán nem befolyásolt ismerkedésnél.

Csak azt tudom javasolni hogy szarj rá..ismerkedj..aztán lehet hogy a méreted még is elég lesz a jövendőbelinek..addig nem tudhatod amíg ki nem próbálod.

Aztán ha még is gond lenne belőle akkor plasztikai mütét. Zsirt ültetnek át valahonnan a péniszedbe injekcióval és a probléma meg is van oldva, mert mint mondtam az az ami igazán számit és nem a hosszúság.

Vagy megtanulhatsz együtt élni a méreteddel ami hát nekem pl nem jött össze, úgy se hogy nem kapok semmilyen negatívumot a barátnőmtől miatta és ugyan úgy kezdeményezi a szexet mint rég.

2017. márc. 30. 19:56
 17/24 A kérdező kommentje:

Vagy veszek pl gy ilyet:

[link]

2017. márc. 30. 20:10
 18/24 anonim ***** válasza:

felejtsd el.

Kamu az összes. bőven utánajártam már az összes hasonlónak. gyógyszer, nyújtó, péniszpumpák stb. sajnos ezekközül egyik se müködik, ráadásul a gyújtós amit pont belinkeltél csak tönkreteszi a szöveteket.

A péniszpumpa pl bathmate az amivel elérhetsz állandó használat után vastagodást és hosszúság növelést de csak átmenetileg. pl: 4hét után látsz eredményt minimálisat..aztán egy napig nem használod és már is ugyan ott vagy ahonnan kiindultál. parasztvakitás az összes.

2017. márc. 30. 20:16
 19/24 A kérdező kommentje:
Én fórumokon jókat olvasok róla átlagban. De azt ne mond már hogy kipróbáltad mindet, az hogy utána jársz az egy dolog. Ki kell próbálni
2017. márc. 30. 21:26
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekem te lennél a tökély :)

Figyelj! A nők 70-80 %-ának nincs hüvelyi orgazmusa. Ezáltal a csikló izgatásával lehet őket a csúcsra eljuttatni. A csikló izgatására a legtutibb a nyalifali. Így a méret valóban nem lényeg, és ha jól nyalsz, akkor leszel a férjem? :D

2017. márc. 30. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!