Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasi jól nyal, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi jól nyal, de kicsi a farka, attól még élvezheti vele a nő az egész szexet? Az még nem csőd?

Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 00:36
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, de azért jó lenne valamivel a méreten is változtatni
2017. márc. 31. 00:21
 22/24 anonim ***** válasza:

nézd. neten sok mindenről lehet csak jót olvasni. csak az a baj hogy meg kell tudnod melyik a forgalmazó által készitett bérkommentelők és kik a valódiak.

mindegy..mindenki a saját hibájából tanul húzd le magad ilyen vackokkal nyugodtan:) tudom reménykedni akarsz én is reménykedtem de felesleges ilyenekben hinni. A pénisz rugalmas..átmenetileg elérhetsz 1-2 centi változást hónapok után de visszamegy

2017. márc. 31. 04:09
 23/24 anonim ***** válasza:

Használj játékokat, dildot és hasonlót, akkor a csaj kiélheti a "nagy" szenvedélyét.

Én nekem elég oké a méretem (17 centi és átlagos vastagság), de még én is szeretek dildot használni páromon, mert változatos, vicces és van néhány különböző méretű darab amit kedv szerint bevetünk.

Felcsatolhatóst is próbáltam már, mert szerepjátékban "idegen pasival" csinálta.

A szexben úgy alakítod a dolgokat, ahogy csak akarod, addig amíg változatos és színes az együttlét, addig mindenki élvezi és ha nem vagy féltékeny típus, akkor szinte bármit bevihetsz az ágyba, a lényeg úgy is a kettőtök öröme, és neked az a legnagyobb öröm, ha azt látod, hogy a párod ÓRIÁSIT élvezett és akkor nem érdekel, hogy minek a segítségével.

Amúgy sem fog "elhagyni" egy darab szilikon miatt, mert a játékok által nyújtott élvezetet is veled fogja összekötni és azt fogja szeretni, ha te játszasz vele, hogy te is részese vagy.

2017. márc. 31. 10:13
 24/24 anonim ***** válasza:

Most kezdhetnénk ott hogy a FÉRFI 20 cm nél kezdődik de mivel én is az vagyok azért ezt furán hangzana.

A lényeg hogy a mai világban még nem ismert valós módszer a pénisz megnövelésére. Az összes kitalált cucc csak pénzlehúzás. A testzsírral való vastagítás is. Egy idő után vissza áll az állapot, főleg ha a személy jár kardió edzésekre. Ne dobjátok ki feleslegesen a pénzt! Fogadjátok el amitek van! Aki bénának született sajnálatos de hát akkkr keressen magának egy hobbit ha már a nők kedvence nem lesz.

2017. márc. 31. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!