Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be lehet hozni 26-27 felett, amit az ember kihagyott? Elsősorban szexuális téren értem.
Mindig arról álmodoztam, hogy lesz egy olyan partnerem, akivel a legtitkosabb vágyaimat kiélhetem, beletanulunk együtt a tantrikus szexbe, és egész öregkorunkig rendszeresen élünk nemi életet. Ezt valamivel nehezebbnek bizonyul megvalósítani, mint gondoltam. Elenyészően kevés szexuális tapasztalatot szereztem 26 év alatt, ahhoz képest, hogy kb. 8 éves korom óta szinte minden áldott nap vágyakozom (nem elsősorban a szexre, van egyfajta fétisem, de ez lényegtelen). Gyakran elgondolkodom rajta, hogy mennyire elképesztően aránytalan ez a rengeteg meddő vágy a mákszemnyi valós tapasztalathoz képest, amit szereztem. Pedig már elég régóta elég konkrét ötleteim vannak, hogy miket szeretnék megvalósítani egy kapcsolatban. Gyakorlatilag olyan, mintha már rég be lenne rendezve a babaszoba és meglennének évekre előre a családi programok, ki lenne választva a leendő óvoda, iskola, keresztszülők, stb., csak épp nem jönne össze a gyerek.
Azon is el szoktam gondolkozni, hogy gyakorlatilag a fiatal éveim java ment el így, anélkül, hogy ezt időben megértettem volna. Ha mától kezdve minden nap megállás nélkül élném ki magam egy partnerrel, talán azzal tudnám behozni az eddig elmulasztottakat, de sok múlik azon, hogy milyen az a partner. Ti erről mit gondoltok? Van valaki, aki ezt végigjárta, és happy end lett a történetének a vége? Vagy akivel ez történik, az jól már nem jön ki belőle?
Nőként már alig merek ide írni... :)
Érdekes, hogy a férfiak szerint nekünk nem lehetnek ilyen gondjaink. Nekem pont ilyen gondom van. Én nem akartam beleragadni soha egy hosszú kapcsolatba, az egy éjszakás kalandoktól meg tartok. Eredmény: magas szexuális feszültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!