Ciki megbámulni a másik ember tetoválását pl. buszon, villamoson, v. utcán /várakozás közben? Tetováltak véleménye érdekel elsősorban - zavaró ha vki megnézi a tetkótokat?
velem olyan is volt, hogy megjegyeztem, hogy tetszik a tetoválása, egy rossz szót nem szólt, mondta, hogy köszi, kitette a kezét, hogy jobban megnézhessem
nem kellemetlen ez éppen, nem az a kategória, hogy "de jó tellód van tesó muta már", meg nem is az, hogy "olyan szép szád van"
szerintem örül, ha végre valaki dícséri, nem az, hogy "minek varattad?? majd ha öreg leszel..."
én konkrétan kopasz vagyok, nem természetesen, csak így vágatom, ha valaki megkérdezi, hogy nem fura e, nem fázik a fejem (néha elég gyakori tud lenni, egy egy ilyen érdeklődő), elbeszélgetek vele, nem zavar meg semmi
Én nem szeretem a tetoválást, taszít, méghozzá fölöttébb.
Volt olyan helyes lány, akin megláttam, olyan volt, mintha orrba vágtak volna és nem is kerestem többet a társaságát, pedig előtte csókolóztunk is már.
A természetes rondaság kevésbé zavar, hiszen gyakran egy karizmatikus tulajdonság előnyére fordíthatja az előnytelen külsőt, de ez a jelleméről árulkodik, így soha nem járnék tetoválttal.
Bámulni meg minek bámulnám, elég egyszer megpillantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!