Elsősorban székesfehérváriakhoz szól a kérdésem! Van valami infótok erről a falfestményről?
Figyelt kérdés
A Munkácsy Mihály utcában van. Megnéztem Google Map-pel a helyet, és akkor még, mikor azok a képek készültek (2014), csak egy egyszerű graffiti volt ott.
[link] ,18.416311,3a,75y,242.49h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1s2dmBgWuLWebdPLXPn0jJjQ!2e0!7i13312!8i6656
Később aztán, még ezelőtt a madaras előtt volt egy macskás is, az is hasonlóan igényes volt.
Biztos voltam benne, hogy majd találok valamit róla a neten, de sehol semmi, pedig még arra is gondoltam, hogy valami köze van a Munkácsy Mihály Általános Iskolához is, amelynek van rajz tagozata.
#graffiti #művészet #utca #Székesfehérvár #madár #festmény #Fehérvár #főnix #munkácsy mihály #falfestmény
2018. jún. 8. 16:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!