Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van a csajoknak az alacsony pasikkal? :D
Kaptam már meg csajtól, hogy 180 alatti pasitól semmit sem akarna, mert szerinte az nem is férfi, mert nem lehet rá felnézni.
Szerintem meg hülyeség, mert nem azért nézünk fel valakire mert magas, hanem mert olyan a jelleme.
Én szeretem a magasokat, ők vonzanak igazán, de nálam az a lényeg, hogy legyen magasabb nálam legalább egy pár centivel. Na ha megkérdezik, milyen az ideálom, akkor ezt elmondom, de ennek ellenére voltam már együtt egymagassal.
165cm
Nem vonzódok kifejezetten a magas nőkhöz. Csupán úgy alakult, hogy egy nálam magasabbal jöttem össze. Volt már alacsonyabb barátnőm is.
Amúgy 165 magas vagyok.
Miért tudna egy magasabb pasi jobban megvédeni? :D
Nem a magasság határozza meg, hogy ki az erősebb, sőt, egy magasabbat könnyebb a földre küldeni, mert magasabban van a súlypontja.
Ciki és kínos felvállalni, mert társadalmilag nem elfogadott norma, mint pl a túlsúlyos barátnők esetében.
Szimpla felszínesség, ez az egyetlen oka.
A párodnak nem számít, tetszel neki, de a barátnőit zavarja, nekik ez a téma.
A biztonságérzetet nyújtás az PC bullshitelés. Hol nyújt biztonságot?? Mitől véd meg?? Konyhában kettesben főzés közben megvéd az agresszív fazekaktól? Munkahelyen/egyetemen amikor ő X távolságra a saját dolgait intézi? Közlekedési balesetektől? Munkahelyi pletykáktól? USD-HUF árfolyam vagy piaci kamat változástól? Üzemanyagár növekedéstől? Betegségtől? Munkahelyi atressztől?? XXI. században ilyen veszélyek fordulnak elő.
Egyedül azt a fajta biztonságérzetet nyújtja, hogy nem bámulnak meg az emberek, nem ciki felvállalni.
Az ideális pár a magas, vállas férfi és az alacsony, vékony nő, erre mondják, hogy szép pár. Lehet, hogy tetazebe neked egy teltebb nő, de mutatkoznál vele szívesen, szégyelnéd. Na, ez is ugyanaz a szituáció.
Másik oldalról nézve viszont az alacsonyabb férfiaknak egy részét is zavarja ha alacsonyabb, mint a párja. Ugyanezen okok miatt. Nem akarják, hogy az legyen a téma, hogy a nő dhugja őt.
Tegyük hozzá, hogy sokuknak komplexusa van, bár nem korrekt így általánosítani.
Szóval ne érezd magad emiatt kevesebbnek, foglalkozz azokkal, akik kevésbé felszínesek.
#17 - talán az evolúció során belénk rögzült érzésről beszélünk, mikor egy védelmezőt akarunk magunk mellé.
Bár vannak férfiak manapság, akiknél a kezemben tartott okostelefon is férfiasabb...nyilván ez vagy te.
Akárhogy papolsz, ez az igazság. Amikor ti kiröhögtök egy nőt, mert kövér, vagy mert kicsi a melle vagy mert nagy és lóg, akkor jusson eszedbe az a rengeteg hazugság, amit idehánytál a felszínességről, hátha az a görbetükör felébreszt téged valamelyest.
#18 ??? Te miről beszélsz?
Még csak nem is utaltam arra, hogy kinevetnék egy nőt a túlsúlya miatt, soha nem is tettem. Tovább megyek, senkit sem nevettem ki a külső adottságai miatt, se alacsony férfit, se túlsúlyos nőt, senkit.
Az egy dolog, hogy nekem nem tetszene egy túlsúlyos nő, de ezt nem próbálom baromsággal indokolni.
A kirohanásod és személyeskedésed alapján magadra vetted - jó okkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!