Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony fiuk miert hiszik azt, hogy magasan jobban bejonnenek a csajoknak?
Kedves "undormányfiú" te most azt hiszed hogy túl magas vagy a lányoknak?
ne aggódj, egyszerűen csak gyökér vagy ;)
Mert a magasság férfias, mivel a nők számára biztonságot sugall a nagysága.
Köztudott, hogy a lányok az izmokra gerjednek? Hm, kár, én nem. A párom nem egy punnyadt, elhízott férfi, de kigyúrva sincs, szóval... : D
egy magas fiu aranyai eleve masak pl.egymeteres labak/karok amik eleve aranytalanna teszik a rovid felsotest miatt,akar kigyurt akar nem
ne ez nem jon be a lanyoknak
pont hogy nem szeretem a kigyúrt pasikat és számomra (valamint a nővérem számára sem szép) de az átlagos/vékony/vékonyszálkás az szép
a magasság meg más tészta legtöbb lánynak bejön ha a pasi magasabb számomra nem lényeg de azért ne legyen 170-nél alacsonyabb :)
de akkor még túl is megyek rajta vannak lányok akiknek a macis pasik jönnek be vagy akinek van kis pocakja ne általánosíts barátnőm 178 cm bomba csaj minden fiúnak bejönne és neki a kis pocak meg a macis pasik jönnek be szóval erről ennyit
Én csak 180 magas vagyok,de izmot építeni mindenkinek sok munkába telik.Szerintem részedről ez csak egy jó kifogás.Nekem 5 évembe telt,hogy 60 kilóról 88 legyek.Szóval a hiba ott van a gondolkodásodban,hogy kifogásokat keresel,ahelyett,hogy neki állnál kezdeni magaddal valamit.
Mellesleg a magasságtól nem sok minden függ.Volt rá példa,hogy lementem egy szórakozóhelyre és olyan nő mászott rám,aki jó esetben talán 2-3 centivel volt alacsonyabb.Szóval te még szerintem jó helyzetben vagy,mert akad olyan nő is,akinek magassarkú mániája van annak ellenére,hogy 175-180 centi és lapátra teszi azt,aki nem elég magas.De szerintem ez is csak egy indok,hogy nehezen kaphatót játszhassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!