Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alacsony fiuk miert hiszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony fiuk miert hiszik azt, hogy magasan jobban bejonnenek a csajoknak?

Figyelt kérdés
Pedig ok sokkal jobb helyzetben vannak,egy tomzsi testre konnyebb izmot pakolni,mint egy nyurga zsirafra.Elobbinek eleg 70-75kg a jo alakhoz,utobbinak 85 is ropi olykor...es az koztudott,hogy a legtobb lany az izmokra gerjed.Egy alacsony,izmos,hatarozott ferfi az osszes csajt megkaphatja,ellenben a magas vekonyak egyet sem,sok lanynal mar a 190 cm is kizaro ok.
2014. máj. 30. 17:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jobban jársz, ha nem próbálsz meg sztereotípiákban gondolkodni, mint "magas fiúk", "alacsony fiúk" stb., hogy ahhoz hasonulj. Aki magas, annak az a baj, aki alacsony, annak az a baj (már ha baja van magával). Fejlett az önkritikánk, még ha barátok között nem is hangoztatjuk annyira, mint a lányok.

A lényeg, hogy abból dolgozz, amid van. Ha tudod, hogy mindent megteszel azért, hogy ápolt legyél, és önmagad barátja vagy (nem értékeled önmagadat), karban tartod a tested, akkor annál több esélyt nem tudsz nagyon adni magadnak szerintem.

2014. máj. 30. 18:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Na ne mondd. 170cm-el férfiszámba sem vesznek. Képzeld milyen jó mélynövésűként élned, egy olyan NEGATÍV tulajdonsággal amit megváltoztatni sem tudsz, és amiről nem is tehetsz. Ez a nőket nem érdekli, ha 170cm vagy 95%-nál alapból elvéreztél a szokásos védelmi és magassarkú ügyletek miatt. Szerintem te nem vagy normális ha azt gondolod, hogy egy törpének sokkal több esélye van a nőknél mint egy 190cm-es. Öreg netes források százai cáfolják meg a te beteges elképzelésed. Nem tudom te hol élsz, de én akármikor az utcán járok kelek alacsony nők 150-160 mellett 180-190cm-es férfiakat látok és nem 170cm-es törpéket.
2014. máj. 30. 18:28
 13/18 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:

#12:Nekem sincs barátnőm.De azért az erős túlzás,hogy aki alacsony annak nincs barátnője.

Szerintem az a nő amúgy is defektes,aki egy szaros cipő miatt nem jön össze valakivel.Szóval szerintem,ha ilyen lányok miatt bánkódsz,akkor benned is van hiba.

2014. máj. 30. 18:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Tényleg?? Akkor elég sok defektes nő szaladgál szabadon az utcákon.. 100%, hogy egy 160cm-es átlagmagasságú nőnek ha választania kellene egy 170cm és 190cm-es férfi közül, habozás nélkül mind a 190-es választaná. Neten regeteg ilyen kisfilm van.
2014. máj. 30. 18:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az itt rinyálók 99%-ának az elmebeteg defektes gondolkodás módja miatt nincs senkije. Meg is érdemlik mind.
2014. máj. 30. 18:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert könnyebb a körülményeket okolni, amin változtatni nem tudnak (pl: magasság), mint beismerni, hogy a személyiségükkel van baj.
2014. máj. 30. 18:56
 17/18 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:

Egyszer ismertem egy lányt,akinek 190 centis volt a barátja,mégis kidobta pont miattam.Szóval ezért mondom,hogy nem a magasság a mérvadó.Sőt most egy ismerősöm,pont ugyanígy járt.

Lehet mondani rám,hogy egy mocsok vagyok,mert lecsaptam a srác kezéről a barátnőjét,de isten igazából semmit nem csináltam vele.Még flörtölni se flörtöltem vele,csak beszélgettünk és mindketten olyat éreztünk,amit azelőtt soha senkinél.

2014. máj. 30. 18:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy a magasság. Önbizalom kell és férfias fellépés. Volt már 190 és 163 centi magas barátom is. Tudod, mi volt a közös bennük? Nem kerestek kifogásokat, hanem udvaroltak, meghódítottak, elcsábítottak. A 190 centis magasság nem kell, hogy határozatlansággal párosuljon :)
2014. máj. 30. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!