Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom ha a barátnőm már nem szűz?
Ő aztmondja szüz, és az exe nem vette el neki, de közben két ujját is fel tudja tenni magának és aztmondja hogy átfér a szűzhártyáján az ujja...
Szerintetek?
ilyen kerületes izébizét nem mértem le
vastagság 5 centi
tudom hogy nem nagyon szeretik ha hangoztatják a szüzességet :D
Kerületét mérd le a felvázolt módszerrel.
Lehet kevés leszel neki :/
Sajnálom
Valóban mindegy a hosszúság, 19 cm egy nem szűznek is fájhat.
Az, hogy milyen vastag pontosan, úgy tudod lemérni, higy a "kerületes izébizét" elosztod 3,14-gyel. A "kerületes izébizé" az, hogy körben leméred centivel a farkad.
"Talán nincs értéke annak ha szűz? "
De most kinek akarsz bizonyítani? A haveroknak akarsz eldicsekedni vele?
Mivel nem henger a pénisz, ezért nem ad pontos értéket ha elosztod pível. Inkább ovális alapú test.
A kerület elég, az már kb leírja a kitöltés mértéket. Sajnos ebben végtelen étvágya van a nőknek. Jobb ha le se méri az ember.
Én is szűz voltam, amikor befért már 1-2 ujjam, talán mert sokszor magamhoz nyúltam. Tampont is használtam. Nem akarok undorító dgokat mondani, de egy erősebb vérzésre használt vastagabb tampon, megtelve verrel amikor kihúzod, elég vastag. Ezek összeteve kiszakíthatják a szűzhartyat. Mert nem csak szexxel tud elszakadni. Ezért indokolatlan a sok ember aki azt mondja, hogy ennyit meg annyit tágulhat.. Persze, aztán meg szexxel hipp-hopp átszakad?
Az első szex se fájt, sőt élveztem. Igaz nagyon kis farkú sráccal voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!