Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Honnan tudhatom majd hogy a barátnőm még szűz? Ha lefekszünk mi más egy nem szűzzel, mint egy szűzzel? Miből veszem majd észre, hogy az még :
Ez felnőtt párkapcsolatok kérdés?
Barátnőd és még nem tudod, h szűz-e? Miért nem kérdezed meg, ha ennyire fontos?
A szűzhártya sok esetben átszakadhat, még akár biciklizés közben. De azért ennek ellenére a többségnek megvan, szóval így is majd kiderülhet :)
Nekem nagyon fura élmény volt, mintha egy falba ütköztem volna. Pettingeltünk néhány alkalommal, mire összejöhetett, nagyon nehezen szakadt át. Egyébként a szűzhártyákból is 3 féle van, nem mindenkié szakad el olyan könnyen.
De tényleg,milyen érzés lehet egy férfinek?
Az előző válaszoló írta,hogy mindtha falnak ütközött volna,ez vicces. :)
Először nem biztos,hogy élvezni fogja,talán fájdalmai lesznek,nyugtalan lesz.Ez általában feszülő érzés.
Kellemetlen,nem tudod eldönteni,hogy élvezed vagy sem.
Általában vérzéssel is jár,de mondjuk nálam nem volt ilyen.Talán mert nagyon óvatosan csináltuk.
És biztosan nagyon szűk lesz,mivel még nem szakadt el a szűzhártya,de ha el is szakadt valamilyen sport közben,akkor is feszülő érzés lesz.
Nyilván teljesen egyénfüggő. Nekem az első olyan volt, mintha már ezer éve csináltam volna.
Egyébként igaza van az előttem szólónak, aki azt mondta, hogy kérdezd meg a csajt, vagy ha már megkérdezted, de nem bízol benne, akkor dolgozzatok a "bizalom témán" is, ne csak egymáson. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!