Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lesz az első hogy lefekszünk párommal, én még szűz vagyok, ő már nem, pár kérdés?
Szerintetek meddig fogom bírni? Mit csináljak hogy ne legyek tök béna?
Gáznak tartják a lányok ha elsőre hamar elsül a csávó?
Előre is köszi a válaszokat, én 21/f ő 25/n
Ne akard egyből betenni.
Izgasd fel előtte. Csókolózás, simogatás, franciázás (ez a szép szó arra, hogy nyald ki).
Ha engedi még ujjazhatod is.
A lényeg, hogy ha az előjátéktól elélvez 1-2 alkalommal, nem lesz feltűnő, ha hamar elsülsz.
Sokszor az a bajuk a nőknek, hogy a pasi elmegy ők meg ott maradnak kielégítetlenül.
Tudja rólad, hogy szűz vagy, elmondta már?
Neki hányadik leszel, mennyire tapasztalt?
Próbálj meg nem izgulni...
Csak lazán az a lényeg. Ha csak nem szereti a kemény szexet, akkor inkább finom mozdulatokat tegyél, legyél határozott, de ne ess neki. A főbb erogén zónák a nyak, fül mögött, has, belső comb, mellek. Bimbóját ne b asztasd durván, finoman puszilgasd. Ha pedig nyalsz akkor ne pörgesd ezerrel a nyelved hegyét a csiklóján, mert az utálják a lányok. Inkább a nyelved nagyobb felületével csináld, a közepesnél kicsit lassabban. És úgyis adja majd magát a helyzet, de szerintem ő legyen felül. Jó szórakozást :)
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!