Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Arra mennyi esély van, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsófiika kérdése:

Arra mennyi esély van, hogy ha szűz vagyok, és még nem volt orgazmusom, az első alkalommal el fogok tudni élvezni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha ismered a tested, tudod mit szeretsz, megfelelő a partner és ő is tudja, mertek kommunikálni, akkor viszonylag nagy.
2016. márc. 6. 17:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Masztizni szoktál? A kulcsa szinte mindennek.
2016. márc. 6. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag kicsi. Ha nem végzek önkielégítést akkor nem ismered a tested és nem tudod, hogy mi a jó neked.
2016. márc. 6. 17:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb semmi esély rá. Sajnálom, de ez van. Miért nem próbálod megismerni a saját testedet először, és utána odaadni egy fiúnak ? Hány éves vagy?
2016. márc. 6. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Volt már meglepetésorgazmusom többször is.
2016. márc. 6. 17:05
 6/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
83%

Szinte semmi. (de nem egyenlő 0-val, mert csodák léteznek)

Azért nem kell az első aktustól elvárni valami nagy dolgot. Én sosem nyúltam magamhoz az első szexuális kapcsolatomig. Teljesen tapasztalatlan voltam.

És hónapok kemény munkája volt, míg az első orgazmusom összejött.

A női szexualitás a legtöbb esetben hosszú tanulásos folyamat. Meg kell ismerni önmagad, meg kell tanulnod ellazulni, és szeretni magad. Meg kell tanulni teljes odaadással lenni a másik iránt.

Ne keseredj el ha nem olyan lesz, ahogy a könyvekben vagy filmekben van. Mert szinte biztos, hogy nem olyan lesz. És akkor se ha sokáig nem jön az amit vársz. De mindig gyakorolni kell, el kell lazulni, és tanulni, ismerkedni dolgokkal, ha valami bejön azt kicsit elmélyíteni.

2016. márc. 6. 17:08
 7/12 anonim ***** válasza:

MIért nem volt még orgazmusod?

Szoktad simogatni magad?

2016. márc. 6. 17:10
 8/12 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
Szerintem semennyi esélyed nincs rá. Ha még saját magad sem tudtad elérni az orgazmust, akkor ezt egy másik embertől sem várhatod el.
2016. márc. 6. 17:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak velem
2016. márc. 6. 17:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Kb. nulla.
2016. márc. 6. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!