Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátommal úgy, hogy a mensim utolsó napjában voltam és belém ment. Szedek gyógyszert de azt írja csak a 2-ik hónap első tabletta után hat. (nekem azt csak 4 nap múlva kell bevennem) mennyi esély van rá, hogy terhes vagyok!?
mi az, hogy mindent ráhagyok!?
hallod..párkapcsolatban élek..nem lehet gyerekem!? (ha lenne sem vetetném el, hanem megoldanánk..csak még nem terveztem, mert nincs meg minden anyagi körülmény hozzá) az esélyre vagyok kíváncsi...képzeld szedem a tablettát is..szóval védekezek, csak még nem járt le az idő amíg hat.
nem tudom, milyen tablettát szedsz, én lindynette 20-at, és az már a legelső szemtől véd, és ez vonatkozik a gyógyszerszünetes napokra is, amikor "megjön". mi akkor is ugyanúgy szexelünk, mindig bennem megy el a barátom, és soha semmilyen probléma nem volt.
akkor nem hat a gyógyszer megfelelően, ha kihagysz egy-egy szemet, vagy kihányod/hasmenésed van, és emiatt nem tud felszívódni.
szóval, gyógyszer mellett azért nem olyan könnyű - szerintem - teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!