A barátnőm még szűz, ha lefekszünk melyik a legmegfelelőbb pozíció, ha a lány még szűz?
Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 16:44
1/11 anonim válasza:
Puding próbája az evés. Van kicsi szája a lánynak, megmondja, hogy fáj-e neki vagy sem, ha fáj pózt váltotok, ennyi...
2/11 anonim válasza:
A lovagló póz talán azért előnyösebb, mert ott ő dönti el, hogy meddig akarja, hogy behatolj. De egyébként valóban mindegy, majd szól, ha fáj neki.
3/11 anonim válasza:
Nekem olyan lány mondta, aki tapasztalta, hogy a lovagló póz nem nyerő ötlet ilyenkor.
4/11 anonim válasza:
A lovagló pózt csak a férfiak találják ki, hogy az jó szüzesség elvesztésekor. Ilyenkor azt se tudja mit hogy kell, nehogy még magának rakja be. Akkor örökre életre szűz marad :D
Sima hagyományos póz és szóljon, ha fáj neki, de a legtöbb nőnek fáj egy pillanatig.
6/11 anonim válasza:
szopasd le. ugyanúgy szűz marad te meg telelőheted a száját egy patronnal
7/11 A kérdező kommentje:
már megvolt, nem ez a kérdés :)
2015. márc. 1. 17:42
8/11 anonim válasza:
#4 +1
Kiegészítésnek annyit, hogy kicsit ez is olyan mint amikor a ragtapaszt szeded le. Gyors, határozott, de nem durva mozdulat a megfelelő pillanatban, majd mozdulatlan várakozás, amíg nem szól, hogy mozdulhatsz.
9/11 anonim válasza:
ha a lány van felül mert úgy ő tudja irányítani a behatolást ( nekem így nem fájt )
10/11 VaLaKiki9999 válasza:
szerintem amikor a lány fekszik és te fölötte vagy és ha fáj neki akkor huzd ki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!