MI a véleményetek arról, hogy a HR-es állásokra sokkal nagyobb eséllyel pályázhatnak a nők, és a férfiaknak sokkal kevesebb esélye van?
Figyelt kérdés
Már régóta próbálok elhelyezkedni HR-esként végeztem,de nem tudok,viszont következők a tapasztalataim: 1, közülünk csak a lányok tudtak elhelyezkedni jó HR-es pozícióban 2, mindenhol azt látom,hogy a nők vannak jó HR-es pozícióban 3,hallottam is 1 műsorban,hogy a HR-es állásokat elviszik a nők magyarban.Máshol máshogy működik a dolog.Tehát szerintem megy a szokásos hülyités,hogy a nők mindig mindenben hátrányban vannak,aztán szokás szerint megint pont fordítva van,ezt itt is rengeteg dolog támasztja alá.Mi a véleményetek?2013. nov. 3. 20:23
2/55 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés!!!Számomra csak magyarban.Nem kapok állást,hiába vagyok többdiplomás,úgyhogy szerintem hamarosan külföld lesz!
2013. nov. 3. 20:41
3/55 anonim válasza:
Ha a CV-det is ilyen "helyesen" írtad meg akkor lehet nem is baj, hogy nem kerülsz olyan pozícióba, ahol emberek sorsáról kell döntened....
Többdiplomás, eszem megáll.
Sok sikert "németbe" vagy "olaszba"....
4/55 A kérdező kommentje:
Na látom,ti is csak kötekedni tudtok...igazi magyar mentalitás...és Németország illetve Olaszország.Azok normális államok.
2013. nov. 3. 20:47
5/55 A kérdező kommentje:
Ráadásul Németországban tőletek is megszabadulok, az tény...
2013. nov. 3. 20:49
6/55 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez igaz, nálunk a HR-en van fiú is lány is, sőt amióta itt vagyok a 2. HR managerünk van, és mind a kettő férfi. Más lehet a probléma. Friss diplomásként sehol sem egyszerű.
7/55 A kérdező kommentje:
Ha megnézel 1 fejvadász céget,akkor ott a dolgozók nagy része nő...én több fejvadász céget ismerek,állásbörzéken beszélgetve is tapasztaltam,hogy mindenhol nő van HR-es állásban.
2013. nov. 3. 20:56
8/55 anonim válasza:
Nagyon fogsz hiányozni. Gondolom osztatlan sikert fogsz aratni "németbe" ezzel a kifinomult stílussal. Biztos fel fognak venni az első interjúdon.
9/55 anonim válasza:
A gazdasági, pénzügyi szakterületek napjainkban elnőiesedő területeknek számítanak, ebbe beletartozik a HR is.
A nők nem a bekerülésben vannak hátrányban ezeken a területeken, hanem abban, hogy a legtöbb esetben hiába van ambíciója, nem tud feljebb lépni a ranglétrán.
10/55 anonim válasza:
írd oda, hogy meleg vagy, talán akkor felvesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!