Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » MI a véleményetek arról, hogy...

MI a véleményetek arról, hogy a HR-es állásokra sokkal nagyobb eséllyel pályázhatnak a nők, és a férfiaknak sokkal kevesebb esélye van?

Figyelt kérdés
Már régóta próbálok elhelyezkedni HR-esként végeztem,de nem tudok,viszont következők a tapasztalataim: 1, közülünk csak a lányok tudtak elhelyezkedni jó HR-es pozícióban 2, mindenhol azt látom,hogy a nők vannak jó HR-es pozícióban 3,hallottam is 1 műsorban,hogy a HR-es állásokat elviszik a nők magyarban.Máshol máshogy működik a dolog.Tehát szerintem megy a szokásos hülyités,hogy a nők mindig mindenben hátrányban vannak,aztán szokás szerint megint pont fordítva van,ezt itt is rengeteg dolog támasztja alá.Mi a véleményetek?

2013. nov. 3. 20:23
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

magyarba nem.

Magyarországon már igen.

többen le is írták már.

csökönyös vagy, mint egy szamár, csak azért is tolod ezt a magyarba' dumát.

ne is várj többet, mert nem érdemled meg.

nem vagy képes alkalmazkodni, az ilyen ember, aki ennyire csak a saját igazát védi, csináljon saját , mert úgysem fog alkalmazottként senkihez sem alkalmazkodni, és nem fogja követni a felettes utasításait.

az ilyenek szoktak kimenni külföldre nagy mellénnyel, aztán csendben, sunyiban visszakullogni, miután rájönnek, hogy ott sincs kolbászból a kerítés...

2016. máj. 10. 20:50
 52/55 A kérdező kommentje:
Tényleg igazatok van,nem olyan rossz ez a feudális,elmaradott világ,innét csak százezrek menekülnek,addig Irakból,Szíriából meg milliók...tényleg nagyon jó itt.
2016. máj. 17. 14:38
 53/55 anonim ***** válasza:

ha nem is a kánaán, de élhető.

csak hát ezért tenni is kell, nem csak tátott szájjal várni, hogy belerepüljön a sült galamb.

meg nem mindig másokat okolni mindenért.

mindegy, úgysem érted.

de egy háborús övezettel összehasonlítani... nos, ez nem vall egy intelligens emberre.

onnan nem azért menekülnek, mert nem hívják be őket interjúra.

de hasonlítsd csak a borsót a dinnyéhez, tuti a dinnye nyer, emrt nagyobb. kb. ennyi értelme volt a hasonlatodnak.

2016. máj. 18. 08:45
 54/55 A kérdező kommentje:
Gondolom neked is elég bemenni a hivatalba nagy magyarkodni a jó zsíros fizetésért a világrekord áfámból.Igy könnyű nagy magyarkodni,értem hogy ez neked a kánaán.Vannak ilyenek.De attól még százezrek menekülnek innét a feudalizmusból,ahol például HR-es állásoknál az a legfőbb szempont,hogy nő legyen,még végzettség sem szükséges.
2016. máj. 21. 12:09
 55/55 A kérdező kommentje:
Akkor mely országokkal hasonlítsam össze ezt a feudális világot?Ausztriával?Összehasonlítottam,és megállapítottam,hogy oda is menekülnek innét elég sokan.
2016. máj. 21. 12:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!