Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken lefekszünk barátnőmmel többi lent (? )
Az alkohol tényleg segíthet, viszont lehet hogy azzal a csajnak okozol egykét kellemetlenséget a piaszag miatt :)
Semmiképpen ne izguld túl magad a dolgon, mert megint úgy járhatsz mint az első próbálkozásnál :)
Pontosan mi miatt izgulsz amúgy? Kicsi a szerszám? Nem tudsz elég jól teljesíteni? Ha a csaj igazán szeret, akkor nem a te problémáiddal fog foglalkozni, hanem ő is a sajátja miatt izgul :) Ha meg az ágyban történtekre panaszkodik akkor felszínes, nem is biztos hogy másra alkalmas lenne az illető.
Akármi miatt is van az izgalom, próbáld magaddal elhitetni az ellenkezőjét. Ha belül megszűnnek a problémák akkor nem lesz gond. Persze ez nem két napig tart, de valahol el kell kezdeni :)
Az én barátom is szűz volt. Először nem volt jó. Rövid volt és szinte semmit nem éreztem. Aztán egy pár alkalom után (max 3) úgy belejött hogy abba se hagyná. Na persze én sem ;)
Szóval ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!