Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom ha a barátnőm már nem szűz?
Ő aztmondja szüz, és az exe nem vette el neki, de közben két ujját is fel tudja tenni magának és aztmondja hogy átfér a szűzhártyáján az ujja...
Szerintetek?
Irod, nem tudsz biztosra valamit.
És, hogy "illik megéreznie".
Akkor tudjad.
Nem úgy van, hogy ha visit a fajdalomtól akkor szűz, ha nem visit nem szűz. Nem érezte meg a "nagy" farkadat? Ez a baj?
Egod nem kapott visszaigazolást? Ha kellemes és jó volt neki annak örülj!
A saját érdekedben! ☝️ Ne csesztesd ezz a szűz vot e, vagy nem dologgal. Lépj túl rajta. Mert talál egy 16 centiset akinek ő lesz a fontos nem a múltja.
Ó hidd el, igenis megérzi
Sőt, tart is ettől a mérettől
Amúgymeg nem fog elhagyni emiatt :D
" A kérdező kommentje:
Ó hidd el, igenis megérzi
Sőt, tart is ettől a mérettől
Amúgymeg nem fog elhagyni emiatt :D
Na megint egy ráérős öntömjénező puhapõcs. Akkor csak ezért raktad fel a kérdést?
Ha megharagszol ha nem, a kérdéseddel meg válaszaiddal igen szánalmas kisfiú vagy!
Szegénykém. Első csajod biztos. :(
Nektek mindenképpen belém kell rugni valahogy? :D
Igen, nekem számít hogy szűz-e
És kár hogy mondtam bármi féle mértetet, mert azóta csak az megy hogy mekkora öntelt gyökér vagyok :DD
Szánalmas vagyok mert miért is?
Talán nincs értéke annak ha szűz? (Nem jelenti azt hogy nem kellene a csaj ha nem az lenne)
Talán nem érez meg jobban ha nagyobb vagyok lent?
Vagy hol hazudtam cuncimókus
Azért mert "szűz" nem jelenti, hogy nem tudsz harangozni benne... Amúgy meg hol kötelező egy csajnak éreznie? Sehol.
"Mikor 20 perce du*od az asszonyt és rádszól, hogy hagyd abba az ujjazást." na te is ilyen vagy.
A kerületét mérd le, az az ami nagyon számít.
Tegyél köré cérnát és mérd le vonalzóval.
Mennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!