Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miböl tudhatom meg h a barátnő...

Miböl tudhatom meg h a barátnőm a kapcsolatunkban az első alkalomnál télleg szűz-e?

Figyelt kérdés
a barátnőm aztmondja hogy ő még szűz. de néha vannak oylan kijelentései és elszólásai hogy olyankor azthiszem h hazudik ebben. mi még nem szeretkeztünk de amikor megtörténik honnan fogok rájönni h télleg szűz volt-e még??? tudok olyanrol hogy utánna jön neki egy kis vér.. de ez kb mennyi idő után törénik h vér jön neki hogy ha télleg szűz volt?
2012. dec. 11. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mit tennél ha kiderülne , hogy nem szűz?
2012. dec. 11. 22:29
 2/9 anonim válasza:
100%
nem minden lány vérzik :)
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nem minden esetben vérzik, ezt azért nem árt tudni.

de másnap reggel nézd meg a lepedőt, ha piros, akkor ok. ha nem piros, fesd be piros festékkel, nehogy szégyenben maradj. ha nincs piros festék, jó lesz a zöld is, a szülőknek pedig azt mondod, hogy te úgy szereted, ha felmegy egészen az epéig

4/9 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos hogy jön vér, nem biztos hogy fájni fog neki, nem bíztos hogy sikítani fog, de ettől még lehet szűz
2012. dec. 11. 22:30
 5/9 A kérdező kommentje:

hát ha az derülne ki h nem szűz akkor nemtudom nemhagynám el mert szeretem de pár napig kilennék borulva h hazudott rolla..

értem köszönöm a válaszokat

2012. dec. 11. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Te szűz vagy még? Vagy arabus vagy?
2012. dec. 11. 22:45
 7/9 anonim válasza:
100%

Én anno fordítva voltam: azt kamuztam, nem vagyok szűz. Úgy éreztem ezt kívánja meg a társadalom.

Párom pedig akkor jött rá, amikor lefeküdtünk, de nem tette szóvá, csak utána. (Szerencsére nem borult ki.) Azt mondta, azért jött rá, mert úgy viselkedtem, kicsit feszengtem, amikor belémjött. De nálam amúgy vér sem volt, fájdalom sem és rögtön az első szex orgazmussal végződött, szóval tényleg csak a viselkedés marad... :)

Egészen addig bátor voltam, amíg csak a nyelvével meg az ujjával járt ott, de a pénisztől kicsit megijedtem...

2012. dec. 13. 07:19
 8/9 gergo99 válasza:
ha megbízol a barátnődben ez nem lényeges kérdés
2012. dec. 13. 14:10
 9/9 anonim válasza:
Na, hogy alakult végül? :D Szűz volt-e?
2022. okt. 30. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!