Miböl tudhatom meg h a barátnőm a kapcsolatunkban az első alkalomnál télleg szűz-e?
nem minden esetben vérzik, ezt azért nem árt tudni.
de másnap reggel nézd meg a lepedőt, ha piros, akkor ok. ha nem piros, fesd be piros festékkel, nehogy szégyenben maradj. ha nincs piros festék, jó lesz a zöld is, a szülőknek pedig azt mondod, hogy te úgy szereted, ha felmegy egészen az epéig
hát ha az derülne ki h nem szűz akkor nemtudom nemhagynám el mert szeretem de pár napig kilennék borulva h hazudott rolla..
értem köszönöm a válaszokat
Én anno fordítva voltam: azt kamuztam, nem vagyok szűz. Úgy éreztem ezt kívánja meg a társadalom.
Párom pedig akkor jött rá, amikor lefeküdtünk, de nem tette szóvá, csak utána. (Szerencsére nem borult ki.) Azt mondta, azért jött rá, mert úgy viselkedtem, kicsit feszengtem, amikor belémjött. De nálam amúgy vér sem volt, fájdalom sem és rögtön az első szex orgazmussal végződött, szóval tényleg csak a viselkedés marad... :)
Egészen addig bátor voltam, amíg csak a nyelvével meg az ujjával járt ott, de a pénisztől kicsit megijedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!