Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom ha a barátnőm már nem szűz?
Ő aztmondja szüz, és az exe nem vette el neki, de közben két ujját is fel tudja tenni magának és aztmondja hogy átfér a szűzhártyáján az ujja...
Szerintetek?
Nem minden szűz lány ugyanolyan. Én például 18 évesen veszítettem el, addigra már parszor magamhoz nyúltam, őszintén szólva. Lehet magamnak szakítottam at.. Tampont is régóta hasznaltam. Nem gondolom, hogy az lenne az első szex lényege, hogy fájjon, és be se férjen a srác. Én ezáltal elsőre is élveztem, el persze nem mentem, meg kicsit fura volt, de nem is véreztem.
Nem gondolnám, hogy hazudik a lány. Meg hat attol meg, hogy nem vette el a szüzességét az exe, még megujjazhatta meg hasonlók. Bízz már benne 3gy kicsit, és bizonyíték nélkül ne gyanusítgass. Ez egy borzasztó ferfi szokás.
És ha nem egy perforáció van rajta?
Ez genetika. Kinek milyen.
Sporttól is elaszakadhat. Vagy akár az ujjazástól is.
De ha annyira nagy vagy a 19es méreteddel akkor miért zavar, hogyha más sráccal is volt? Egészségére
Én vagyok a tahó mert nem tudok valamit biztosra, de azért te személyeskedsz, meg teli írod nagybetűvel az egész válaszod :DDD
ki a franc mondta nektek hogy hú de nagyra vagyok a méretemmel? Én elmondtam hogy ennyit azért illik megérezni egy szűz lánynak, válaszolva az egyik srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!