Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott ha az ember még 29 éves férfiként is szűz?
Szerintem kizárt hogy ezt be tudd hazudni.
Az a baj, ez túl nagy kamu és pont feszengést meg szorongást szül. Kivéve ha nem vagy pszichopata. Egyből levágják a nők, hogy valami nem oké veled és titkolsz/kitalálsz dolgokat.
Azért nem hülyék és "sajnos" elég jó szemük van ehhez :D
Pl én először kamuztam a szüzességről egy tapasztalt lánynak. Szerencsére működött a szerszám (túl sokáig is), viszont nyilván bénáztam picit és nem tudtam elengedni magamat. Emiatt lelki okokra fogtam, ami újabb kamu :D és ennek nem lett jó vége...
Bár az is tény, ha nem kamuzok neki a szüzességről, akkor nem jutok be az ágyába annak idején :D
Áh nehéz dolog ez... valahogy túl kell lenni rajta és utána már nem gond.
Csak ennek 16-18 évesen van az ideje, ott abszolút nem gond ez. 29 évesen már kegyetlen ezt bevallani.
Nem kell senki orrára kötni. Oké, max. bénának meg tapasztalatlannak fog gondolni. Ha annyira ciki neked, hogy szűz vagy sosem kell megtudnia.
És igen, ha amúgy a legtöbb dologban összepasszoltok, akkor ezt némi gyakorlással szintén jobbá lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!