Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem tartják a férfiak vonzónak, ha egy nőnek izmosabb kicsit a teste?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ez a kérdés alapján. Én nem vagyok férfi, de szerintem nagyon szép alakjuk van, és nőies. Vagy csak irigység, komplexusuk van, hogy ők nem izmosak? Nem értem :D
Aki ilyet mond, hogy túl izmos, meg groteszkké gyúrták magukat, meg nem nőies, az igazából annyira ostoba, hogy csak azért mondja ezt, mert lát súlyzós képeket is, és csak annyira futja a piciny agyából, hogy akkor biztosan túlzásba is viszi, és akkor biztos fúúúúj. Ha olyan képeket látna ezekről a lányokról, ahol sehol egy sporteszköz, eszébe se jutna, hogy jajj túlizmos. Képtelen értelmezni, mit is lát.
Ha meg olyat látna, ahol egy kőbányai panelházban főzik a pörköltet, akkor meg jönne a nailyenazigazinőőőő :D Mert még bejátszik a kötelező instagramutálás, mert attól lesznek Jó Emberek, ha leszólják az ilyet.
Én sportolok (heti 2-3x futás reggelente), nem vagyok dagadt, de az ilyen szétgyúrt csajokat max szexkapcsolatra tartom jónak.
Volt már fitnesszmániás csajom, iszonyat időt elvesz a kapcsolattól meg mindentől, hogy valaki ennyire kigyúrmázza magát és az, hogy minden a kondi meg a diéta körül forog, kur va unalmas idegesítő és hervasztó egy idő után.
Nem lehet vele egy jó étterembe elmenni mert fél óra a rendelés, hogy miben mennyi kalória meg tápanyag van, normális programra meg nincsen idő, mert edzeni kell.
Szóval nekem nem jönnek be a fittnesszcsajok - ja, látványos a testük, de tök jó egy sima átlagos testalkatú lánnyal is a szex és vele meg normális kapcsolatot is ki lehet alakítani - kevesebbet vannak a testükkel elfoglalva, ami kifejezetten üdítő és változatos.
Persze egy gyurmamániás csávóval tök jó párosítás lehet - közös hobbi.
Az eredeti kérdésbe linkelt csajoknak nagyon jó testük van.
Mondjuk az Alice-nak talán kicsit túl vékony a dereka.
Amúgy nálam egyáltalán nem hátrány az izmos test. Nem a kigyúrt testépìtő nőkre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!