Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ducikedvelő férfiak: 165 centi magas nő esetén kb. hány kilót tartatok leginkább szexuálisan vonzónak?
Figyelt kérdés
Azokat kérdezem, akiknek a duci, telt, kövér nők az esetei: 165 centihez kb. mennyi nektek az ideális súly?
26/N
2018. nov. 15. 15:02
1/18 anonim válasza:
inkább írd ki, hogy te mennyi vagy és akkor elmondják, hogy az oké e
2/18 anonim válasza:
Nem tudom mi a felső határ, pontos értéket nem tudok mondani. Nálam csak a nagyon extrém méret lenne már kizáró ok, de az meg elég ritka.
3/18 anonim válasza:
Ezt mégis hogy?
Hiába 165 centi valaki, ahhoz nem lehet ideális súlyt rendelni.
Ebben az életkorban kb 50-60 kiló között kellene lenned a magasságod alapján
De minden függ a csontsűrűségtől, izomzattól
Nem lehet így meghatározni valamit
5/18 anonim válasza:
Úgy 65-80. Ha arányosan oszlik el, lehet kicsit több, 90-ig.
7/18 anonim válasza:
Én olyan 80-85!
Hmm de jó lenne!
8/18 anonim válasza:
Bár csaj vagyok, de válaszolok. Nagyban függ a testalkattol. Saját magamról tudom, hogy engem pl. senki nem lát annyinak, amennyi vagyok. 94 kgot nyomok, de 80at ha kineznek belőlem. Fiatal felnőtt koromig sportoktam, illetve egy éve újra elkezdtem. Sok izom van rajtam, igy nem latszom 94kgnak.
9/18 anonim válasza:
Ha nagyon be kellene határolni,akkor 80kg-90kg
De ha csinos,és vidám vagy. Ki tudja? :)
10/18 anonim válasza:
100. De igazából mindegy, az alak, szépség és személyiség számít. ;)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!