Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nők! Őszíntén! 175 cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! Őszíntén! 175 cm magas pasi semmiképpen sem vonzhat titeket szexuálisan?

Figyelt kérdés
Pl. Csak szexre semmiképpen sem kellene?
2017. jan. 20. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért ne kellene?
2017. jan. 20. 23:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarnak veled szexelni akkor ott valami más van,biztos,hogy nem a magasságod.
2017. jan. 20. 23:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálad ez körülbelül olyan mint anno úgy gondoltam, én soha sem fogok tetszeni senkinek a szeplőim miatt.....

Azután még is.

Tehát ne fusztráld magad! Inkább ez a "csak szex" lehet a probléma:)

2017. jan. 20. 23:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak szexre senki se kell. Partnernek meg felőlem lehet olyan is, aki nálam alacsonyabb (163 centi vagyok), tetszett is már olyan férfi. Le lehetne szállni erről a magasság témáról, összességében elég kevés nő van, aki tényleg elutasít valakit aki amúgy tetszik neki, csak a magassága miatt. A legtöbb addig mondja azt hogy x centi minimum, amíg nem találkozik valakivel, aki leveszi a lábáról de alacsonyabb a kritériumnál. Amúgy is azoknál akiknél egyáltalán van ilyen kitétel, azoknál is annyi szokott lenni, hogy nála magasabb legyen a férfi, 175 centivel, meg elég sok nőnél magasabb vagy.
2017. jan. 21. 00:36
 5/11 anonim ***** válasza:
De, csak agya is legyen.
2017. jan. 21. 01:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond ezzel a magassággal. Nem kell 2 méternek lenned 23 L
2017. jan. 21. 03:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
164 cm vagyok, volt két éjszakás kalandom ~175 cm magas csajjal. Ja és még csak nem is nagy lent. Nem ez számít. 22/F
2017. jan. 21. 07:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Mivel én 169 vagyok, így simán jöhetne.

Viszont csak szexre semmiképpen sem kellene, ha semmi más értéke nincs, akkor nem kell semmire.

N

2017. jan. 21. 09:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi a fene gond lenne egy 175 cm magas sráccal, aki mellesleg teljesen átlagos magassággal rendelkezik?

Ha te ekkora vagy és nem kellesz senkinek, akkor az nem a magasságod miatt van.

A párom 168 cm magas és több, mint 11 éve együtt vagyunk.

Sőt, korábban is, még a párom előtt volt egy srác, akivel jó pár hónapig kavartunk, de egyikünk sem akart komoly kapcsolatot, jó volt nekünk úgy is, ő pl. kb. 162-163 cm magas volt, viszont nagyon vonzó, jó volt vele együtt lenni és nem csak nekem, tudom, hogy volt jó néhány csaja előttem is, utánam is.

2017. jan. 21. 10:21
 10/11 anonim ***** válasza:
"csak szexre" nem hajtok, de a válasz: tud, bizony!!
2017. jan. 21. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!